Izjava Jelene Karleuše
Svet

9 Februar, 2023 20:49

Karleuša ne krije istinu: Duško mi je rekao da sam matora i to pred ćerkama

Izjava Jelene Karleuše ostavila je sve u čudu

Iako je javno priznala da u porodičnoj vili gde ona i Duško žive sa ćerkama, mama i tata ne funkcionišu, oboje se trude da ćerke Nika i Atina to što manje osete. Duško ih često vodi na putovanja, kupuje im sve što požele, a podržava i Jelenine metode vaspitanja.

Pročitajte: Ovo je muškarac koji bi za Karleušu dao bogatstvo – Jelena je pristala da mu ispuni želju, a evo o kome se radi FOTO 

Instagram

– Ozbiljne razgovore one vode sa mamom, mada se i on trudi da, koliko zna i može, priča sa njima. Ali moram da pohvalim Duška jer se nikada nije usprotivio ili kontrirao bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci. Kad se one njemu požale, on kaže Ako je mama tako rekla. Ne samo da on ima poverenja u mene, nego zna da ću ja učititi ono što je najbolje za njih. I zna, da ja ne popuštam. On je taj koji popušta, ali kada su u pitanju bitne odluke za njih, za njihovo vaspitanje, školovanje, on ih pita Kako je mama rekla, one mu ispričaju i on onda kaže: „Ako je mama tako rekla tako će i biti“. Ne kvari mi i ne meša se i hvala mu – priznala je Karleuša koja je svojevremeno, pred svoj 40 rođendan Saši Popoviću i Mariji Šerifović priznala da Duško ima šalu kojom plaši mlađu ćerku Niku.

Pročitajte: Jelena isprozivala Duška, ali ubrzo je stigao njegov odgovor, međutim, JK ne ostaje dužna FOTO 

Instagram

– Duško me zeza zbog godina. Moj muž je ubedio našu mlađu ćerku Niku da ću umreti kad napunim 40 godina. Rekao joj je: „Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umreće. Ona je stara. Babuška” – ispričala je tada pop diva, kojoj ta šala očito nije smetala. Međutim, Mariju je izjava Jelene Karleuše potpuno zgranula.

Izjava Jelene Karleuše o godinama

Iako je izjava Jelene Karleuše ostavila zatečenu Mariju Šerifović, očigledno da Karleuši Duškova šala nije smetala. Međutim, kada je pominjanje godina uz njeno ime u pitanju, Jelena je veoma osetljiva, što je jednom prilikom i otkrila na svom Instagram profilu.

Rajko Ristić

– Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere i to kostime najboljih svetskih dizajnera! Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se se*e, ali me svakako neće pokolebati – napisala je tada JK.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM