Dečko Jelene Karleuše
Svet

23 Avgusta, 2022 22:05

Tošićev advokat pripremio papire za razvod, ali je Jelena upravo izjavila da ne odustaje od Duška – Ove reči kidaju dušu

Izjava Jelene Karleuše otkrila da do razvoda ipak možda neće doći

Prošlo je više od mesec dana kako je pop diva Jelena Karleuša objavila saopštenje o razvodu od fudbalskog menadžera Duška Tošića. Međutim, do istog još uvek nije došlo, a šuškalo se i da se slavni par pomirio, ali je Tošićev advokat Nikola Premović to demantovao:

Pročitajte: Duško nikad nije bio dovoljno dobar – Karleuša se celog života stidela njegove rodbine

Izjava Jelene Karleuše

Ata images

 – Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je Premović

No, ono što je Jelena upravo izjavila govori da bi do pomirenja slavnog para ipak moglo doći.

Naime, kada je davala izjavu posle spektakularnog koncerta u Leskovcu, Jelena nije želela da govori o njenom odnosu sa Duškom, ali je ipak pomenula da do razvoda možda ipak ne dođe.

Pročitajte: Duško Tošić u društvu turske lepotice – Ona je Jelenina kopija, a upoznao ih je bivši muž jedne pevačice (foto)

Izjava Jelene Karleuše

Ata Images

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška.

Izjava Jelene Karleuše

Ata images

Bolne reči o muškarcima

Jelena Karleuša je nedavno bila meta napada dugogodišnjeg prijatelja i kolege Ace Lukasa, koji je izneo niz uvredljivih reči na njen račun, a pevačica je u intervjuu za Story otkrila da ovo nije bio prvi put da je neko napada, ali da se oduvek branila sama, da nikada nije imala zaštitu muškarca:

– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me vređali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu – priznala je Jelena i dodala:

– Ono što sam ja, ne oseća više ni bol, ni udarce, ni poniženja, ni tugu… Oseća samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje