Nataša Bekvalac sa tamnom kosom
Svet

February 19, 2023 16:15

By

Tajna veza Bekvalčeve za koju niko nije znao: Nataša će roditi treće dete

Izjava Jovane Jeremić o Nataši Bekvalac iznenadila

Popularna voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita, te da može da oseti šta će se desiti u budućnosti.

Naime, kako kaže za novi SVET, proročke vizije su počele da joj se javljaju još odmalena, kada je jedna žena njenoj majci čitala sudbinu i prorekla da će joj ćerka biti popularna kao Lepa Brena.

Pročitajte: Sinovi su doprineli da se Marina razboli – Jovana Jeremić iznela strašne detalje iz Laćinog života

Ata images

Ne znam da objasnim to kako i zašto znam, ali prosto vidim šta će biti – rekla je Jovana za SVET, a onda se koncentrisala na konkretan slučaj i otkrila kakvu viziju ima:

Javlja mi se da će se Nataša Bekvalac ponovo zaljubiti, udati i imati još dece – rekla je Jovana.

Pročitajte: Ljubav sa Amerikancem potpuno slomila Duška – Jelena će ovom čoveku roditi dete

Novi dom Nataše Bekvalac

ATA images

Jeremićeva dalje priča da je zahvalna na svemu što joj je Bog dao i da veruje da je čeka još veća slava od ove koju je već doživela, te da njen uspeh prati i materijalna satisfakcija.

– Ja sam šou-biznis majstor, zato imam dva stana. Sve što sam radila sam naplatila, pa tako i moje prevrtanje po podu, koje su svi komentarisali. Ja sam svetska žena, zato u Srbiji nema frajera za mene. Ali zadržala sam dozu tradicionalnosti. Ja sam Jugoslovenka, sve ujedinjujem. Popularna sam širom bivše Jugoslavije, kao što je i Lepa Brena.

Pročitajte: Jovana Jeremić udarila na Seku Aleksić – Propala pevačica, pesme joj ne zna ni muž Veljko FOTO

Minimaksov sin

Ata images

– Ta vidovita žena, koja je gledala sudbinu mojoj mami još kad sam bila mala, rekla joj je da je rodila ćerku koja će biti popularna baš kao Brena. Rekla joj je da je dobila sve samo ne klasičnu ćerku i da treba da zaboravi da ću imati jedan brak i jednog muža jer ću imati život kao iz Holivuda. Bog mi je dao toliko da nikad neću moći da mu zahvalim. Sve što je možda trebalo da mi daju drugi, a nisu, dao mi je Bog – zaključila je Jovana.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images