Izjava Marijane Mateus o Đokoviću
Svet

30 Januara, 2023 22:00

Marijana Mateus bacila oko na Đokovića: Supruga poludela kad je pročitala kompliment koji mu je kreatorka uputila

Izjava Marijane Mateus o Đokoviću i danas se prepričava

Kreatorka i književnica Marijana Mateus bila je u brakovima sa uspešnim muškarcima, pa je kao iskusna u „dobrim izborima“ merodavna da odgovori na pitanje koji su muškarci u Srbiji najpoželjniji. Jednom je bila dovoljno iskrena da to i kaže na jedan damski i suptilan način…

Pročitajte: Ovo će vas sigurno iznenaditi – Evo šta je Marijana Mateus po obrazovanju

INSTAGRAM

Po njenom stručnom mišljenju izjava iz 2012. godine da je naj**ksi muškarac u Srbiji najbolji teniser sveta Novak Đoković i dan-danas se prepričava.

– Kada gledate ko bi bio najpoželjniji muškarac za neku devojku to je sigurno Novak, zato što je jedna izuzetna i zdrava ličnost, jedan mlad i uspešan čovek. Imate mnogo uspešnih muškaraca i u srednjim godinama, ali on mi je prvi pao na pamet – rekla je tada prelepa Mateus.

Pročitajte: Kralj je samo jedan – Novak Đoković 10. put osvojio Australijan open, ponovo je NAJBOLJI na svetu

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

Foto: ATA images

Oko prvog mesta na listi najpoželjnijih mušakaraca Marijana se nije dvoumila. Ali pored Novaka nikog drugog nije specijalno izdvojila.

– Ne razmišljam o tome. Moj život u Beogradu je isključivo vezan za posao. Retko izlazim i jedino mogu preko medija da saznajem ko je slobodan. Mada, mislim da u svakoj branši postoje uspešni muškarci, ali sve zavisi od toga šta je kome poželjno – naglasila je dizajnerka pre nekoliko godina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images