Snimak Jelene i Novaka
Svet

August 26, 2022 14:15

By

Hvala za svu podršku ali ovako dalje ne može: Novak priznao da je ljubavi došao kraj, Jelena nema od bola

Izjava Novaka Đokovića uzburkala je javnost

Budući da se u Americi mere kovida nisu mnogo proteklih godinu dana promenile, posebno za strance one su čak i rigoroznije, odluka Novaka Đokovića, zakletog antivaksera, da ovaj turnir preskoči i ne otputuje u Njujork bila je izvesna a čekala se samo potvrda na tu temu.

Pročitajte: Novak Đoković doneo TEŠKU odluku – Otac Srđan ga brani – Moj sin će raditi kako hoće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Teniski AS do poslednjeg trena strpljivo je iščekivao promenu pravila asocijacija SAD (USTA), nažalost za svog trostrukog šampiona, vodeća lica pomenute organizacije nisu imala razumevanja, što povlači mnoge druge stvari kada je Đokovićeva karijera u pitanju. Postavlja se pitanje njegovih bodova, samim tim i pozicije na ATP listi, uprkos tome hrabri Srbin nije odustao od svojih stavova, piše “STORY!”

Pročitajte: Paparazzo – Novak Đoković uhvaćen u Begradu tužan i sam – Evo šta je radio!

Izjava Novaka Đokovića da ne učestvuje na US Openu mnoge je rastužila, a ni slavnom teniseru nije bilo lako ali je argumentovano sve objasnio na svom Insatgram profilu.

– Na žalost neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mom #NoleFam-u za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro – poručio je Novak zbog spleta svih pomenutih okolnosti a u njegovoj odluci, sigurni smo, podržavaju ga njegova supruga Jelena, braća kao i roditelji Dijana i Srđan.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: GAJA