Roditeljli Marije Šerifović
Svet

23 фебруара, 2023 10:15

Ne može više ovako: Marija Šerifović odlučila da progovori o aferi uzimanja mita

Izjava PR tima Marije Šerifović povodom afere Zvezde Granda

Svi članovi žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem.

Ipak, Ana Bekuta i Marija Šerifović su do dana današnjeg po pitanju afere koja trese „Zvezde Granda“ ostale bez komentara. Iz Marijinog tima su se sada tim povodom oglasili i istakli da se Šerifovićeva svakako nije pronašla u gorepomenutim tvrdnjama.

Pročitajte: Pored teških optužbi, raskrinkana veza i s ovom pevačicom – Saša Popović napušta Grand

Izdanje Ane Bekute

ATA images

– Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika „Grand“ produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju – rekao je PR Marije Šerifović, prenosi „24sedam“.

Pročitajte: Saša prodao Zvezde Granda, nije ni trepnuo – Karleuša Popoviću sasula sve u lice, sada si najniže pao

Zdravlje Marije Šerifović

Foto: ATA images

Podsetimo se, nakon ispadanja kandidata Dušana, oglasila se njegova majka Nata koja je Snežanu optužila za pokušaj uzimanja mita, prenose domaći mediji.

– Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe naredni krug „Zvezda Granda“. Ako moja deca nisu kako treba neću da ih branim, ali znajući da je moje dete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me je nastrašnije povredila.

Pročitajte: Poznata pevačica isprozivala Cecu – Dosadna je, zbog nje više ne gledam Zvezde Granda

Snežana Đurišić gola

Rajko Ristić

– Kada je prošao drugi krug rekla mu je „Dušane, ovo ti je sad besplatno“, znate kao daje mu gratis. To nam je preneo kada je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiji bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene – rekla je Nata za „Kurir“ pa otkrila kako je afera Snežane Đurišić uticala na njenog sina:

– Novac nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Pitala sam je da li je moj sin uradio nešto pogrešno i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Rekla je kako je moj sin nije slušao – navela je Nata za gore pomenuti portal.

Pročitajte: Dvaput ćete protrljati oči i zapitati se da li je Snežana Đurišić gola na fotografiji FOTO

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

RAJKO RISTIĆ

Ovim povodom oglasila se i legendarna pevačica:

– Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo sa kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images