Supruga Slobe Radanovića svet porta svet
Svet

June 6, 2024 10:20

By

Sloba nesmotreno otkrio šta radi, pa se uvalio u probleme: Ovo mu neće biti oprošteno

Izjava Slobe Radanovića iznenadila je sve

Sloba Radanović ne pazi šta priča, pa je posle prekida prijateljstva sa Darom Bubamraom svojim
izjavama drugim kolegama stao na žulj. A, jedna izjava Slobe Radanovića posebno je sve iznenadila.

Izjava Slobe Radanovića svet portal svet

Ata images

Izjava Slobe Radanovića pogodila neke kolege

Naime, Radanović je sasvim iskreno rekao da na promocije drugih pevača ide kako bi kolegama podigao popularnost svojim prisustvom. Ali kada je shvatio šta je izgovorio, pokušao je da izvrda.

– Kolege su me pozvale, a ja volim da podelim uspeh svojih kolega, to jest da uvećam njihove uspehe
svojim prisustvom… A to izgleda kao sad da sam ja neko i nešto…. Al sam rekao!…

Izjava Slobe Radanovića svet portal svet

Ata images

Volim da izađem u susret kolegama, da im poželim sve najlepše. Evo Teodora je izbacila novi album, ja sam siguran da će proći vrhunski zato što se ona posvećuje svemu od početka do kraja, od scenskog nastupa, pevanja i koreografije, do spotova. Sve je vrhunski odrađeno i iskreno drago mi je zbog uspeha kolega. Volim da vidim da neko radi kvalitetno. Treba da se dešava nešto novo pogotovo u ovo vreme hiperprodukcije koja jede neke izvođače koji bi trebalo da su više na toj lestvici. Drago mi je kada se neko izbori – rekao je Sloba, ali mnogi su se našli uvređeni i pored opravdanja.

Pročitajte Kija isprozivala Slobinu suprugu, pa od nje javno dobila neočekivan odgovor 

Neki su čak prokomentarisali da ga više neće ni zvati na promociju. Ostali su šokirani izjavom koju do sada ni jedan pevač nije tako javno izgovorio. Makar i da tako misli, niko se nije usudio da to javno kaže.
Međutim, ovo nije jedino što je Radanović odvalio. On je, naime, priznao i da uzima novac od nastupa na ruke, to jest da krši zakon jer mu se honorari ne uplaćuju na račun i na prihod ne plaća porez, a ovo bi moglo da ga uvali u probleme.

Izjava Slobe Radanovića svet portal svet

Irena Klein

– Iskreno da kažem, ja sam album izdao zato što sam mislio da to tako treba. Nisam ništa izbacio, skoro tri godine, ništa nisam dao svojoj publici i hteo sam da to bude više pesama odjednom. E sad, ne možeš dići cenu nastupa ako taj album ne bude slušan i ako ga ljudi ne dožive. Apsurd je dizati cenu ako te pesme niko ne sluša, ako ih niko ne zna, ali mnogi to radi. Evo, ja sa svojim menadžerom sarađujem šest, sedam godina i nikada ga nisam pitao koliko gde koštam. To je srž naše dobre saradnje. Znam kad dođem tamo i kad dobijem na ruke te pare. Ali nikad unapred nisam znao koliko gde koštam, niti me to za zanima zato što ja njemu verujem sto odosto – rekao je Sloba.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES, IRENA KLEIN