Izlazak Dalile Dragojević iz rijalitija
Svet

23 јула, 2022 17:00

Huso Dalili postavio ultimatum: Vrata porodičnog doma zauvek zaključana ako se pomiri s Filipom

Izlazak Dalile Dragojević iz rijalitija prošao neslavno

Dalila Dragojević u Šimanovcima je plakala kao kiša jer je doživela ono čega se najviše plašila – ostala je bez podrške porodice i prijatelja. Vidno razočarana jer je niko nije dočekao po izlasku iz rijalitiji Dalila je smogla snage da po napuštanju Zadruge kao drugoplasirana ipak pozove svog oca…

– Iako je znala da je malo verovatno da Huso bude u studiju, potajno mu se nadala, pa makar i da joj po nekome poruči da je sve u redu. Međutim, ništa. Kad se sve završilo uzela je telefon i zvala ga. Najviše se plašila njegove reakcije, osude, komentara, ma svega. Taj razgovor je protekao relativno okej, koliko je to uopšte bilo moguće, ali joj je Huso striktno naglasio da može da zaboravi da ima oca ako ostane sa Filipom Carom, budući da ga je on vređao, psovao mu sve živo i mrtvo, ma nema šta nije izgovorio o njemu! Filip je bukvalno mrtav za Husa, a vala i Dalila ako ostane s njim u vezi. Dalilu je to dokusurilo, mada se ona i dalje nada da će sa ocem s vremenom uspeti da nađe zajednički jezik. Ona u ovom trenutku jednostavno ne može da bira između dečka i tate, želi da obojica budu u njenom životu i nada se da će Huso uspeti da pređe preko svega – priča nam izvor.

Pročitajte: Ljubomora prevazišla sve granice – Dalila Dragojević identično obučena kao Maja Marinković (FOTO)

Foto: Rajko Ristić

On dodaje da je dodatni udarac za Dalilu bilo odsustvo Ljube Pantović, koja je nije dočekala u studiju, iako je ranije bila uz nju!

– Marijana Zonjić je Dalili pokazala poruku od Ljube. Zasad neće da kažu o čemu je reč, ali očigledno je nešto mnogo ozbiljno i veliko kad je i Ljuba digla ruke od nje, a bila je uz nju kad joj je bilo najteže i dok je prolazila kroz pakao zbog preljube. Sada sem te Marijane i Cara nema nikog. Niko od ljudi koji su joj bili bliski nije uz nju. Ne znam hoće li to tako ostati ili će se stvari promeniti, ali stvarno nikom ne bih poželeo da bude tako odbačen od svih – priča izvor i dodaje da Dalila planira da živi sa Marijanom, ali da i tu postoji problem.

Pročitajte: Čini se da se u postelji najbolje slažu – Pomirili se Dalila i Filip Car posle žestoke tuče (foto)

Foto: Ata Images

– Problem je u tome što Marijana i Filip Car nisu u najboljim odnosima. Marijana je otvoreno rekla da ne podržava tu vezu jer smatra da je toksična.

S druge strane, izvor otkriva da ni kod Filipa situacija nije baš najsjajnija:

Pročitajte: Ne može da nosi moje prezime – Huso Mujić se odrekao ćerke Dalile, svu imovinu prepisao Dejanu

huso mujić

Instagram

– Majka mu je odmah posle finala rekla da u Hrvatskoj ima mnogo problema koje treba da reši. Polako sve dolazi na naplatu, pa on ni sam ne zna da li mu je bolje da ostane u Beogradu i da se pritaji ili da otputuje u Crikvenicu i reši šta može… Situacija nije nimalo naivna – zaključuje dobro obavešten izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images