Stajling Anastasije Ražnatović
svet

March 6, 2015 12:00

By

Neko lageruje frajere, a neko orosi instrument

gossip

Dragi moji,

još jedna burna nedelja je za nama, a Majmunolika ne može ništa da demantuje jer je ponovo uhvaćena na delu! Osim prepiske s fitnes trenerom s kojim je varala Voditeljčića, ona se već dve nedelje tajno viđa s visokim funkcionerom Topoldžijom, koji je takođe oženjen. On joj je i platio put na takmičenje, koje je ona odradila u naturi, a pre toga je pustila buvu da zbog povreda koje je zadobila tokom tuče njena karijera trpi. Kako se ispostavilo, samo je tvrdila pazar da vidi koliko će keša uspeti da izvuče iz Topoldžije, koji se na nju primio kao mladi majmun.
Rezervisao joj je najskljuplji hotel u gradu u kojem je Muškobanjasta 2007. pobedila na Evrosongu, a spremio joj je i pozamašan džeparac. Inače, on je pre nekoliko godina bio u šemi s Vranom, koja se hvalila prijateljicama kako je Topoldžija u krevetu prava životinja. Znajući da i Majmunolika to voli grubo i žestoko, reklo bi se da im je odlično. Samo još da dobiju amin od njegove supruge.

A Glavata je otišla preko bare da radi i zaradi. Međutim, ne odrađuje ona samo nastupe. Gosipicin prijatelj koji živi u Zemlji kengura svojim očima je video da Glavata svako veče menja muškarce. Kako je mislila da je tamo niko neće videti, te da će sve ostati na drugom kontinentu, ona se baš opustila i posle nastupa obavezno privede nekog u hotelsku sobu. Kažu da su je videli kako i sa dva muškarca ulazi u hotel (a nisu muzikanti). Onda i ne treba da čudi što za Glavatu kažu da je nezasita u seksu i da uvek ima bar tri frajera na lageru. Pa ih koristi po potrebi.

I dok ona lageruje, orošavanje vagine postalo je hit na estradi, pogotovo otkad je Suzy Guzy javno pričala o tome. I ajd’ što starije idu, nego su se i ove mlađe pomamile. Osim Bake bez dlake, koja je prva pozvala Guzy da joj zakaže “seansu”, na istoj klinici je pre nekoliko dana viđena i Omalena. Iako joj je doktorka objasnila da ona još nema potrebe to da radi, ipak je insistirala da je orose. Znala je da joj neće škoditi, ali i da valja ovlažiti “instrument” koji često koristi u akciji sa svojim švalerima, a sa mužem skoro pa nikako. Zato se i Goveđoglavi opustio pa ga u srpskoj Atini često viđaju sa mlađanom crnkom koju predstavlja kao prijateljicu. Zna dobro Omalena da on nju “orošava”, ali se ne buni. Bitno joj je da ne gudi više o njen instrument.

Kad smo već kod toga, “instrumente” su odavno uštimovali Mešalica i njen Amer, koji sad svima hoće da pokažu koliko im ljubav cveta, pa su prestali da se kriju. Međutim, ona je sada u velikom strahu zbog svoje prošlosti koja nije bila sjajna. Kako je Gosipica saznala, njoj je pre desetak dana s nepoznatog broja telefona stigla fotografija na kojoj se odlično uočava kako oralno zadovoljava muškarca. Kada je to videla, Mešalica je pretrnula od straha! Odmah je znala da je to “poklon” od njenog prvog dečka kojeg je šutnula zbog Napuderisanog.

Sada je u strahu da ne završi kao Negovateljica, čije su gole slike preplavile medije, pa će sa bivšim pokušati da zataška stvar. On joj još uvek nije ništa tražio, osim da se vide lično, što će se desiti čim isprati Amera preko bare. Ako se takva fotka pojavi u javnosti – ode joj karijera u propast, kao i veza. Mešalica zasad još uvek ne zna šta bivši hoće od nje, ali će uraditi sve što može kako bi sprečila bruku.

S druge strane, Kralj i Srećko postali su najbolji ortaci. Pre nekoliko dana zajedno su se provodili u jednom prestoničkom klubu, a druženje su nastavili i sutradan u apartmanu luksuznog hotela u kojem Srećko odseda svaki put kada je u Srbiji. Kako bi utešio utučenog Kralja posle afere koju mu je namestila Negovateljica, on je iznajmio dve vrhunske prostitutke da ga zadovolje. Međutim, posle petnaestak minuta obe su izašle iz sobe i požalile se Srećku kako njegov prijatelj nije mogao da se uzbudi.

Da im ne bi plaćao badava po 300 evra, Srećko je sam obavio posao, a Kralja nije hteo ništa da pita o fijasku, pa su prećutno su pregrmeli tu neprijatnost. Ne treba još i on da mu staje na muku.

Do sledećeg petka
Voli vas vaša
Gossip Girl
xoxo

IZVOR: svet.rs

FOTO: svet.rs