svet

November 6, 2016 15:34

By

Jaka kao stena: Posle pljačke i intervencije Hitne pomoći, Lepa lukić otišla na probu

lepa-lukic-vl-9

Kako je SCANDAL! ekskluzivno saznao, Lepa Lukić je opljačkana u stanu dok je spavala, a pored ogromnog stresa istog dana je otišla na probu sa svojim orkestrom i ne misli da odustane od koncerta.

“Sad sam dobro, a dva puta sam zvala Hitnu pomoć. Dali su mi injekcije da se smanji pritisak. I ja sam čak dva sata posle toga otpevala celi koncert. Ne može mi niko ništa. Pritisak mi je bio 200 sa 100, možda da sam ih videli umrla. Hvala što me nisu povredili”, rekla je Lepa.

“Nisam sama, tu su mi dve drugarce i snaja. Zvali su me Snežana Đurišić, i Mina Kostić i mislim da je ja msilim Ceca jer ona je u inostranstvu, pa ili Cakana, a drugi mi niko nije zvao. Nije mi ništa, koncert neće da trpi, mene moraju da predlože za Ginisov rekort jer ovo ne bi ni najmlađi čovek izdržao. Pritisak mi je sređen, mene Bog spasava od svega debelo se spremam za koncert. I danas mi je rođendan, a bio mi je i kad je Silvana poginula jer sam se uspavala pa nisam s njom otišla na koncert“, rekla je Lepa za Premijeru.

Možda sam ja rekla u uzbuđenju da su mi odneli 900.000 dinara, ali su iz tašne odneli 90.000 dinara i 1.600 evra.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: premijera/kurir

FOTO: vladimir lukić