scandal

4 Februar, 2020 00:00

JALA I BUBA URLALI NA NJU! Karleuša zapomagala: Sklonite me od ovih ČUDOVIŠTA!

Jelena Karleuša imala je navodno okršaj sa rep-dvojcem Bubom i Džalom na letu iz Ciriha za Beogradu. U nedelju jutarnjim letom iz Švajcarske vraćali su se pevačica i rep-dvojac istim avionom i tu ne bi bilo ništa čudno da upravo Karleuša i Buba i Džala već godinama nisu na ratnoj nozi i to ne toliko da se samo popreko gledaju nego se neretko počaste i sočnim uvredama.

Naime, prema tvrdnjama očevidaca, Karleuša i dvojac iz Sarajeva imali su sedišta tik jedna do drugih.

Prva je u avion ušla Karleuša, koja se smestila na svoje mesto, a malo nakon nje ušli su i Buba i Džala sa menadžerima. Sticajem okolnosti imali su sedišta jedno do drugog. Kada je Karleuša shvatila da će ceo put presedeti pored njih, pozvala je stjuardesu i tražila da se premesti. Tačno je izgovorila: „Gospođo, molim vas da me premestite od ovih čudovišta“ – govori dobro obavešten izvor.

Stjuardesa se okrenula da vidi šta od mesta ima slobodno i gde bi mogla da premesti Karleušu, a onda je Buba uzvratio: „Stavite je tamo napred. Babe uvek sede na prvim sedištima.“ Džala je dodao u svom stilu: „Mi smo kavaljeri, neka starija gospođa sedne napred.“ Dalju svađu prekinula je stjuardesa koja je rekla da su svi putnici podjednako bitni.

Tokom prepucavanja gotovo svi putnici su gledali u njih i gurkali se očekujući žešći okršaj, koji je sprečila stjuardesa. Ostatak leta Karluša i reperi proveli su razdvojeno, a po sletanju, prema rečima izvora, ona je u žurbi prva napustila avion.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević