Uhapšena Jana Todorović
Scandal

July 29, 2021 11:00

By

Jana danas važi za kraljicu bakšiša, a sad je progovorila o svojim počecima!

Jana progovorila o svojim počecima!

Pevačica Jana Todorović otkrila je detalje detinjstva koje do sada niko nije znao. Naime, Jana je svoju bogatu karijeru započela od rane mladosti, pa je priznala da je sa 13 godina krenula da peva, te se dotakla svog detinjstva, ali i supruga, Ivana.

Jana progovorila o svojim počecima!

Jana Todorović

Ja sam bila solidan đak, pored toga što sam u kafani bila do 13. godine, ja sam uspela da završim školu. Ja ovim poslom nisam htela da se bavim, roditelji su me naterali, počela sam da pevušim sa bratom, roditelji su osetili da sam muzikalna. Počeli smo da pevamo po kafanama. Prvi put sam imala neki beli šešir, svi su me dočekali srdačno, ja sam okrenula gostima leđa i zapevala “Što me pitaš kako živim”. Svi su bili zadovoljni i od tog dana nisam izašla iz kafane – rekla je Todorovićeva u emisiji “Sceniranje” na TV Kurir.

Pročitajte: Jana Todorović iskreno o svađi sa Stojom Novaković!

Jana Todorović

DOVOLJNO MI JE BILO DA MI TATA DA ZA JEDNU PLJESKAVICU

Svi su bili u čudu kako žensko dete da uđe tako rano u kafanu, ja to tada nisam razumela, ali mojih roditeljima nije bilo lako. Tata nas je vozio na sve nastupe. Dovoljno mi je bilo da mi tata da za jednu pljeskavicu. Honorar ne znam koliki je bio, ali negde oko 10 maraka, to je danas oko 5 evra. U to vreme je moj brat krio novac, nikome to nije dao, kada zafali, ja sam tražila od njega – zaključila je Jana u emisiji “Sceniranje” na TV Kurir i priznala da je najviše volela da sluša Šemsu Suljaković kada je bila mala.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ