Scandal

23 Maja, 2021 16:00

Jana KRIJE TAJNU Tanje Savić! BILA U ŠEMI SA OŽENJENIM PEVAČEM!

Kako SCANDAL! saznaje, davne 2014. godine Tanja Savić je bila u tajnoj vezi sa jednim pevačem koji i dan-danas nastupa sa Janom po inostranstvu! Jana je, kako nam prenose izvori, znala za tu vezu, ali nikada nikome ni reč nije rekla o tome.

ŠOK!

Tanja je tada, navodno, bila u vezi sa oženjenim pevačem i on se o tome hvalio, pričao je da je sa Tanjom i to je došlo i do njegove žene, pa je ona čak htela da ga ostavi i da mu odvede i decu, čitav haos je tada nastao – objašnjava nam izvor i dodaje:

Tu navodnu aferu su hteli sada da iskoriste protiv Tanje jer ima problem s mužem, međutim, Jana nije nikome ni zucnula o tome, ona baš štiti Tanju i na njenoj je strani, a znam da se taj pevač davno hvalio, baš je bio pobudalio – završava izvor, a taj pevač je svojevremeno ovako govorio:

Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je pevač.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ