Star

28 Januara, 2022 21:00

Jana progovorila o sukobu sa Stojom: „Ona je samo prestala da se javlja!“

Pevačica Dragana Todorović Jana, poznata je kao kraljica bakšiša, jer je pravi „štimung“ majstor na raznim veseljima i brojnim gostovanjima u diskotekama i klubovima širom zemlje i regiona i inostranstva, a nedavno se prisetila svojih početaka.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ja sam se pojavila u srećno vreme, 1997. godine, bila sam otkriće godine. Imala sam sreću da nastupam sa legendama, mnogo sam naučila od njih i drago mi je što sam imala priliku i čast da se družim sa njima i upoznam ih malo bolje rekla je Jana u jednoj emisiji.

Pročitajte: Jana Todorović slomljena nakon porodične tragedije! „Moje dete nažalost više nije sa nama!”

Pevačica se zatim osvrnula  i na svoj medijski rat sa Stojom, pa poručila da se one zapravo gotive i da tu nema mesta za takve glasine.

IVAN VUČIĆEVIĆ

– Ne bih ja o tome, Stoji želim sve najbolje, ona je divna žena i divna majka, nema potrebe o tome, ja joj šaljem pozdrav dodaje Jana.

Inače, ona je i ranije govorila o sukobu sa Stojom, a tada je priznala da joj bi se izvinila.

– Nas dve smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona je samo prestala da se javlja. Ja ne znam šta se tu desilo, ako je nešto do mene, nemam problem da se izvinim, ali stvarno ne znam zašto je prestala da se javlja – rekla je Jana i dodala da bi i želela da nastavi i dalje da sarađuje sa Stojom.

Pročitajte: Život piše romane! Zorica Brunclik odrasla u bedi i jela samo hleb, a njen otac imao vile i milione!

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM