Janin muž
Svet

October 5, 2022 09:01

By

Jana pokazala prebogatog muža: Svi kažu da neverovatno liči na supruga poznate pevačice (foto)

Janin muž je pevačicina najveća podrška

Jana Todorović jedna je od najpopularnijih pevačica više od dve decenije. A isto toliko dugo je i u ljubavi s Ivanom, biznismenom, sa kojim je dobila ćerku Kristinu Juliju.

Pročitajte: Konačno u javnosti – Jana pokazala svekra milijardera, upoznajte čoveka koji je pazario ceo sprat u Kuli Beograd (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Inače, Jana i njen muž važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu.

– Ja nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: “Ne. Ti ćeš da snimiš album.” Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo – pričala je Jana u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji.

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, s obzirom da žive u dvorcu, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

Pročitajte: Svaka snajka bi poželela takvog svekra – Jana od Ivanovog oca dobila skupoceni poklon 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

– Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – istakla je ona.

– Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: “Ti ćeš biti moja ili ničija”. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila – rekla je Jana jednom u emisiji “Magazin IN”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Interesantno je da su mnogi mislili da je Janin muž, kada su ga tek upoznali, u srodstvu sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, jer, kako tvrde oni koji ih obojicu poznaju, neverovatno liče.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM