Star

April 26, 2021 21:00

By

Janjuš će da ODLEPI! Maja slala S*ESI SLIKE Bikoviću!

Miloš Biković važi za najpoželjnijeg neženju, pa na njega nije ostala imuna ni zadrugarka Maja Marinković. Kako STAR saznaje, pre ulaska u Zadrugu, Maja je bez blama zvala glumca i slala mu poruke, a prevrnula je nebo da dođe do njegovog broja!

Drugarica: „Proganjala ga je mesecima, ali je on otkačio kad je video čime se bavi”

– Maja je baš bila opsednuta Bikovićem, isto kao sad za Janjušem, samo što s Milošem nije imala kontakt jer ga nije zanimala. Iako je tad bila u vezi, nije joj bio problem da juri Miloša, čak se usudila i da ga zove – započinje izvor STARA i dodaje:

– Prvo ga je opsedala na Instagramu. Nema slike koju mu nije lajkovala, a onda mu je slala i privatne poruke. U tim porukama je pisalo da je on idealan muškarac, da bi joj bila čast da ga upozna, čak mu je poslala i sliku u kupaćem kostimu. Biković je sve to iskulirao, nije uopšte čitao te poruke, jer ne voli nametljive devojke, ali to Maju nije bilo briga! Nije se smirila dok nije nabavila Milošev broj. – otkriva za STAR Majina drugarica i dodaje:

Bez blama ga je zvala kao da se znaju, međutim, on se nije javio. Onda mu je na viber poslala poruku, napisala je da se bavi pevanjem, da planira da snima i spot za pesmu i da bi volela da se pojavi u bar jednoj epizodi serije Južni vetar, videla je da Miloš sarađuje sa pevačima, pa se istripovala da će i nju da angažuje za neku epizodnu ulogu. Biković je sve to iskulirao, ali je ona rekla da neće odustati. Sigurno će nastaviti da ga smara kad izađe. Neće se smiriti dok ga ne upozna, iako su joj mnogi rekli da on voli prirodne devojke i da ne podnosi rijaliti. Kad je ukapirao ko ga proganja i o kakvoj devojci je reč, Miloš je blokirao njen broj da ga više ne bi smarala, ali ona je na to rekla da će kupiti i 10 kartica ako treba i da neće prestati da ga zivka – priča Majina drugarica.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR