Janjuš u bolnici
Star

23 Aprila, 2022 15:00

Janjuš išao kod vračare da mu skine magiju, više ne želi da vara Enu

Janjuš ogolio dušu nakon diskvalifikacije

Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz „Zadruge 5”, a o razlozima koji su do takve odluke doveli dugo se sprekulisalo. Nakon što je sabrao utiske bivši košarkaš priznao je da je to učinio zbog ćerke Krune koja ga je zajedno sa Enom sačekala po izlasku iz rijalitija.

-Kad je bilo glasanje, izlazili smo svi da glasamo i onda sam ja pokušao da se ćujem sa ćerkom kao što bi svaka normalna osoba pokušala. Taj razgovor je trajao tri sekunde, ja sam želeo da dođu da ih vidim tu gde je trebalo da glasam. Tu je bilo nekih problema, javili su produkciji šta sam uradio, ali smo to ispeglali i tebalo je da se vratim ali sam odustao. Po izlasku me je sačekala ćerkica a i Ena je bila tu – rekao je Janjuš i priznao zbog čega se najviše kaje.

Pročitajte: Janjuš se nada pomirenju sa bivšom ženom, a Ena mu zabola nož u leđa!

janjuš

Foto: Instagram Printscreen

-Kajem se zbog svega. Svaki dan sam pričao o tome da me je sve stiglo ove godine. Najviše se kajem što sam toliko vremena proveo bez Krune. Druga stvar zbog koje se kajem je što sam javno prevario svoju suprugu.
Janjuš je priznao i da je pre „Zadruge 5” išao kod vračare da mu skine magiju i učini da više ne gleda devojke koje su se podvrgle estetskim korekcijama.

Janjuš išao kod vračare da mu skida crnu magiju

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

– I dan danas verujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čoveka pa mi je skidao sve to. Odkad mi je skinuo te magije neke više ni sa jednom devojkom koja ima silikone nisam bio. To je bilo tamo negde kod Subotice, išao sam pred početak Zadruge 5. Pomogao mi je oko toga i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro – zaključio je bivši zadrugar u emisiji Red Zone.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ