Janjuš u bolnici
Star

September 22, 2021 17:01

By

Janjuš KRIJE AFERU sa Borinom bivšom! „Mima će biti GORA od Maje”

Janjuš je opet u velikom problemu! Kako Star saznaje, on je pre ulaska u Zadrugu proveo dve noći sa Milanom Šarac Mimom, koja je tokom leta imala aferu sa Borom Santanom.

Janjuš krije aferu sa Mimom!

Iako su se dogovorili da od svih sakriju da su bili u k*es kombinaciji, Mima se izgleda zaljubila, pa često ljubomoriše Janjušu, a njemu nimalo nije prijatno. Kako za Star otkriva Mimina drugarica, Janjuša je Mima upoznala u Budvi, i tu na moru su imali s**s.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mima (@mimasssssssss)

Mima je bila sa Borom, ali kada je saznala da se on po povratku iz Budve pomirio sa Milicom Kemez, rešila je da mu se osveti, pa je Janjuš bio kao poručen! Upoznala ga je u jednom klubu u Budvi i odmah su proveli noć zajedno. Nakon te večeri videli su se još jednom i imali s**s, a kad je Mima saopštila Janjušu da će ući u Zadrugu, dogovorili su se da nikome ne kažu da se uopšte poznaju. Međutim, izgleda da se Mima zagrejala za njega. Počela je opasno da mu ljubomoriše, tako da je pitanje dana kad će pred svima izneti istinu. Janjuš je najavio da ga veze u rijalitiju ne zanimaju, ali ako je Mima nešto naumila, teško će se izvući. Ume i ona da bude nezgodna, doduše ne kao Maja, nisam još čula da je lupala glavom o zid, ali znam da je jednom momku koji joj se nije javljao na telefon polupala prozor od stana, a drugom je izbušila gume na kolima… Janjušu je bolje da se čuva, jer kako su krenuli, sve mi miriše na nevolju – kaže Mimina drugarica i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Ako Maja uđe, Mimu to neće poremetiti, uostalom, Maja je valjda sa Carem sad! Ali zato Janjuša čeka novi haos, sto posto! Njeni nikako ne bi voleli da ona uđe u vezu sa njim, ali kao da oni mogu nešto da promene – završava izvor za Star.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ