Svet

8 Septembra, 2021 12:00

NAPALJENI! Janjuš MUVAO Irmu Serjanić, a Stanija pala u ISKUŠENJE zbog Marka!

Prva žurka u Zadruzi već je pokazla da varnice sevaju na sve strane, kao i da su Zadrugari ozbiljno napaljeni, kao i da su ukućni ove sezone spremniji da uskoče u krevet nego prošle. Već su počeli da se naziru i prvi parovi, a ovu su najsumnjivi među njima.

Janjuš MUVAO Irmu

Marko Osmakčić već važi za jednog od najvećih zavodnika, pa je završio u izolaciji sa Stanijom Dobrojević, a ovo veče proveo je sa Milanom Šarac-Mimom. Naime, oni su sve vreme pozirali za svoje fanove, dok ju je on čak pratio i do toaleta, gde ju je čašćavao poljupcima.

Fran Pujas i Mateja Matijević našli su svoje „srodne duše“ u ovoj sezoni, a Mima je primetila neke varnice i odmah prenela Lepom Mići šta je videla. Dok je Mateja uživao u zagrljaju Nevene Savić, Fran je žurku napustio sa Sandrom Todić,  piše Pink.rs.

Irma Serjanić i Marko Janjušević Janjuš su se osamili u dvorištu i uživali u smejanju do suza! Košarkaš je u svom stilu počeo da muva pevačicu.

Celo veče samo tebe gledam, jesi li primetila to? – rekao je Janjuš.

Jel ti se sviđam? – nastavio je Janjuš.

Čim sedim ovde sa tobom – pokušala je da odgovori Irma.

A da te pitam par pitanja iskrenih? Ja bih voleo da budemo jedan duži period zajedno, dok nas smrt ne rastavi – govorio je Marko.

Zbog čega bi umro za mene? – pitala je Irma.

Ti bi me dokrajčila! – dodao je košarkaš, prenosi Kurir.rs.

Dok su se Mima i Janjuš prepucavali, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić „ratovali“ su na svom krevetu. Naime, Ajdarpašić je posumnjao da je Milica imala aferu sa nekim na žurki, pa joj je očitao bukvicu, iako to ni nije bila istina.

Šta da radim sa ovom malom? Neće da bude sa mnom u vezi. Rečeno mi je da si me prodala za sitno, biće klipova. Znači Milica je našla novog momka večeras? Nema veze, čekamo četvrtak klipove – rekao je on.

Da sam nešto uradila, rekla bih – odgovorila je ona.