Marko Janjušević Janjuš
Scandal

15 Maja, 2021 18:00

Janjuš PRESEKAO! Maji se NE PIŠE DOBRO! Stići će je NAJVEĆA KAZNA!

Kako SCANDAL! saznaje, Marko Janjušević Janjuš je presekao i doneo odluku šta će s Majom Marinković nakon rijalitija! Prema rečima našeg izvora, on krije pravu istinu od Maje, a istina je sledeća! Naime, on će pobeći iz Srbije, isključiće sve društvene mreže i Maja više nikad neće moći da ga nađe!

DA LI JE ZASLUŽILA?!

– Janjuš gaji osećanja prema Maji, ali ne može više da izdrži njenu ljubomoru i posesivnost – započinje naš izvor i dodaje:

Mnogo mu je naporno to što se čas vole, čas svađaju i prosto je doneo odluku da pobegne što dalje iz Srbije kako bi ga ona zaboravila. Jasno mu je da od te veze nema ništa i neće više da troši vreme. Smatra čak i da je za Maju najbolje da ga što pre zaboravi. E sad, kako će ona podneti saznanje da se Janjušu gubi svaki trag, a ona je u rijalitiju osmislila i svadbu i venčanje, kao i njihov zajednički život… Neće ni njoj biti lako, ali će vremenom shvatiti da je tako bolje za oboje. Sada trpi njenu torturu i proganjanje jer mora da zaradi honorare i želi da ostavi novac detetu i bivšoj ženi, a Maju će stići najveća kazna kada napolju shvati da je ostala bez njega – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ