Svet

13 Avgusta, 2021 17:00

Janjuš se POMIRIO sa ženom! Ena mu sve OPROSTILA!

P osle razvoda, pretnje oduzimanjem starateljstva nad ćerkom Krunom, od Marka Janjuševića i bivše žene Ene napokon lepe vesti.

Januš se pomirio sa ženom!

Kako Svet saznaje, Janjuš se konačno pomirio sa Enom i pao mu je kamen sa srca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Sa ćerkicom sam u Crnoj Gori. Odmaram, uživam. Hoću da nadoknadim vreme koje nismo proveli zajedno zbog mog rijalitija i cele priče. Ćerka mi je centar sveta i jedino me njena sreća interesuje. Imam ovde dosta familije, rođaka, prijatelja, družimo se, lepo se provodimo. Kad ti se kao meni dese neke stvari u životu, shvatiš šta je najbitnije i šta je vredno svake žrtve, a da je sve drugo prolazno – kaže Janjuš za Svet i dodaje da je sa Enom postigao dogovor, da su sada u miru i da imaju lep odnos.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Ena mi je zamerila brdo stvari sa punim pravom. Ja njoj nemam pravo ni jednu reč da kažem ili bilo šta zamerim. Ja sam pravio sranja, a ne ona. Drago mi je što je posle svega toliko razumna i što je ipak stavila ćerkino dobro na prvo mesto. Da je želela, mogla je da mi zabrani da viđam dete i da ga vodim bilo gde, ali nije. Pokazala je koliko je veliki čovek i ja sam joj na tome jako zahvalan. Ena i ja nikad nećemo moći da imamo odnos kakav smo imali ranije. Prosto, sad nismo više bračni partneri, muž i žena, ali ću se truditi da postanemo pravi prijatelji, jer imamo nešto najvrednije na svetu, a to je naše dete. Neka nova žena, ako se nekad bude desila, OK, ali niti jurim, niti tražim. Ćerka mi je centar sveta. Zakleo sam se u crkvi da Enu i ćerku nikad više neću povrediti – obećava Janjuš.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

S druge strane, Maja je poludela kad je čula da su se Janjuš i njegova žena pomirili.

Čule smo se baš pre neki dan. Ona uopšte ne veruje u tu priču. Ubeđena je da Marko nju i dalje voli i da, ako se stvarno pomirio sa ženom, nešto laže, mulja i spletkari kako bi dobio šta hoće. Ubeđena je da će se Janjuš pomiriti sa njom. Ako se to ne desi, napraviće mu haos od života. Znajući nju, to sigurno i planira – kaže Majina
drugarica za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ