tea tairović ispija
Star

5 Novembra, 2021 20:00

Janjuš TAJNO SNIMAO Teu Tairović! Kad se saznalo jedva se spasao!

Janjuš je celo leto koristio da se opusti i provede sa što više devojaka, a za oko mu je zapala i pevačica Tea Tairović, koju je dva meseca smarao preko Instagram profila.

Janjuš tajno snimao Teu Tairović!

Kako Star saznaje, Janjuš je na sve načine pokušao da upozna mladu pevačicu, a njegov drug nam otkriva šta se dešavalo na Teinom nastupu u Beogradu na kom je bio i bivši košarkaš.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Janjuš je odlepio za Teom, ona je njemu hodajući s*ks. Prati je na Instagramu, lajkuje joj sve, a kako bi joj skrenuo pažnju na sebe, počeo je da joj piše. Danima joj je slao poruke, delio komplimente, ali Tea nije ni otvrala inboks, što ga je baš nerviralo. Nije odustajao, već je počeo u danu da joj šalje i do dvadeset poruka. U jednom momentu, dobio je od nje odgovor, ali jako kratko mu se samo zahvalila na svim komplimentima. Tada je rekao da kako zna i ume ima da je smuva. Čak se šalio i da će da je ženi. Pisao joj je konstantno, ali ga je devojka iskulirala, očigledno da je previše smarao. Ja sam mu rekao da on nije njen tip i on se naljutio. Imala je nastup u Beogradu i naravno Janjuš je organizovao društvo, ostavio separe do bine i otišao na splav gde je pevala. Celu noć je snimao i slikao, a kada je napravila pauzu između dva bloka, zamolio je jednog momka iz obezbeđenja da ga odvede do Tee. On je njoj kupio neke čokoladice, bombonjeru, ne znam šta je ono bilo i odneo joj. Ona se zahvalila, proćaskala minut sa njim, a onda je on pitao direktno što mu ne odgovara na poruke. Tea se nasmejala i rekla da nije videla, da bi je on, pripit, nazvao lažovom. Devojka je bila u šoku i rekla je obezbeđenju da ga izbace iz bekstejdža. Vratio se besan, psovao je, a sutradan, kad se otreznio, rekao je da ne odustaje od nje, jer mu se mnogo sviđa – priča Janjušev drug za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tea Tairović (@tea_tairovic)

Nisam siguran, ali mislim da ga je Tea blokirala na Instagramu. Ako bude išla u Zadrugu da peva žurku, on će se oduševiti. Poznajem ga, ako je naumio da bude sa njom, pa on živ ostati neće. Samo što sam siguran da se džabe trudi i da nema baš nikakvu prođu kod Tee – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ