Marko Janjušević Janjuš
Scandal

12 Juna, 2021 18:00

Janjuš teško BOLESTAN! Kad sazna, Maja će se UBITI!

Kako SCANDAL! saznaje, Janjuš je na putu da teško oboli od stresa koji svakodnevno prolazi u rijalitiju! Naime, ta količina stresa i neizvesnosti utiče na njegov imunitet i nervni sistem, a to može da ima opasne posledice! Već se žali na jake glavobolje, pa je uvrteo sebi u glavu da ima neku gadnu boljku! Čak je rekao zadrugarima da će ići na rentgen čim izađe iz Zadruge.

Taki ima plan! Čim se završi rijaliti, vodim Maju u Švedsku! Moram da je zaštitim od svega

Janjuš po prirodi ima kratak fitilj i onda je logično što se ovoliko nervira zbog burne veze koju ima sa Majom. Ona sa druge strane iskreno ispoljava emocije, prosto je takva i oni napadi na njega su jači od nje. Ništa ona ne radi da mu naudi, samo je eksplozivna, međutim, kada sazna da stres koji Janjuš trpi može da izazove niz opasnih bolesti koje mogu da budu i kobne, Maja će poludeti od brige, a gledajući je kakva je, može da digne i ruku na sebe – objašnjava nam izvor, a Majin tata Taki ne zna više od muke i brige šta će.

Jako se brinem za Maju, čim se rijaliti završi, moram da je vodim u Švedsku, što dalje od Janjuša. Uništio mi je dete, a on je bez nje niko i ništa! Sram ga bilo, manipulator jedan. Dobro zna da bez moje Maje ker neće imati za šta da ga ujede, pa tamo jade pravi s njom, ali dok sam ja živ, neće moći. Kopaću i rukama i nogama da zaštitim svoje dete – rekao nam je Taki koji je svestan da je Maja odrasla i da ne može ni na šta da je natera, ali će svakako učiniti sve što može da je skloni od Janjuša.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE