Sestra Cece Ražnatović
Svet

23 Septembra, 2022 11:33

Ko je ovome mogao da se nada, samo se pojavila: Ovo je druga sestra Cece Ražnatović, iste oči i usne (foto)

Jedina sestra Cece Ražnatović je Lidija Ocokoljić ali evo šta se desilo u međuvremenu

Poznato je da je Ceca Ražnatović najpoznatija pevačka diva i da je većini uzor. Ono što svakako jeste činjenica da je i dalje prelepa a o svom fizičkom izgledu striktno vodi računa. Redovna nega i vežbe učinile su da folk pevačica izgleda mladoliko, a sve to zahvljaujući i stručnjacima kojima je verna godinama.

Pročitajte: Istina o Cecinom trećem detetu koje je ostavila – Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ali me je predala dalje

Foto: Instagram

Takođe, neprikosnovena lepotica jeste i njena rođena sestra Lidija Ocokoljić koja za razliku od Cece neguje nešto durgačiji imidž – plavuša je i vodi nešto mirniji i povučen život. Osim porodice sa kojom Ceca savršeno funkcioniše tu su i kolege koje izuzetno cene i poštuju njen rad, međutim čini se da neke koleginice to čine i previše.

Pročitajte: Ovako je izgledala kao devojčica – Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Foto: Instagram

Poznata folkerka Jana za koju mnogi govore da je veliki ortak i drugarčina, pre nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj neodoljivo podseća na Ražnatovićevu. Crna kosa, šminka i usne, asocirale su na lepotu po kojoj je Ceca prepoznatljiva godinama te su se zbog ove sličnosti mnogi našalili rekavši da je Jana sestra koju je Ceca dugo skrivala od javnost.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Cece i Lidije stara skoro 30 godina – Sestre pokazale svoje pravo lice (FOTO)

Foto: Instagram – Pevačica JANA

Sličnost je neverovatna, složićete se, ali za sada, jedina sestra i Cecina najveća ljubav i podrška i dalje jeste maločas pomenuta Lidija.

Foto: Rajko Ristić / Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images