Jelena Đoković na koncertu
Svet

3 јуна, 2023 18:45

By

Bez objašnjenja okrenula mu je leđa kada mu je najpotrebnija: Jelena ostavila Novaka na cedilu FOTO

Jelena Đoković na koncertu provela se odlično

Kiša koja je danima unazad kvarila svaki dan, sinoć nije mogla da pokvari odličan provod na beogradskom Kalemegdanu gde se održao dugoočekivanu koncert Lepe Brene i Senide. Brojne poznate ličnosti sjatile su se na plato beogradske tvrđave kako bi uživale u vanvremenskim hitovima dveju muzičkih diva. Dobar provod nije propustila ni Jelena Đoković, koja je iz sveg glasa pevala pesme i đuskala kao da jutro ne postoji.

Pročitajte: Ovako izgleda Jelena Đoković kad odluči da se sredi – Zasenila sve svetske lepotice FOTO

Jelena Đoković na koncertu

Ata images

Novakova supruga nije se isticala u odnosu na druge pripadnice nežnijeg pola. Naime, ona se odlučila za potpuno kežual stajling, uske džins farmerke, sa pocepanim delovima koji su i dalje u trendu, bela pamučna majica i bele patike. Jelena je obukla kožnu jaknu, a preko njega nabacila nežno roze džemper za slučaj da bude hladnije. Čak se i dodatno pripremila, i ponela kišobran ukoliko vreme odluči da se pokvari usred koncerta.

Pročitajte: Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta – Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO

Jelena Đoković na koncertu

Ata images

I dok se Jelena Đoković na koncertu fenomenalno provodila, njen suprug krči sebi put ka finalu Rolan Garosa u Francuskoj. S obzirom na činjenicu da prošlogodišnji pobednik i apsolutni kralj šljake Rafael Nadal neće braniti trofej, Noletu bi put do finala, a možda i trijumfa na prestižnom turniru, trebalo da bude čist. Porodica ga ovog puta nije pratila od početka takmičenja, ali se očekuje da ga bodre svim srcem kada Nole odigra odlučujući meč.

Pročitajte: Ostala sam sama – Jelena Đoković izdala saopštenje o rastanku, Novak je napustio dom

Jelena Đoković na koncertu

Ata images

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images