Scandal

May 8, 2021 11:25

By

Jelena Đoković progovorila o BRAKU sa Novakom! Ovo je PRAVA ISTINA!

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena, je u nedavnom intervjuu na K1 televiziji po prvi put javno govorila o svom braku, Novaku, deci, navikama, ishrani..

Velika ispovest Jelene Đoković

Novak i ja smo 14, 15 godina zajedno i veoma smo slični, strastveni smo, jedno drugom smo jako veliki oslonac. Meni su prirodno u ruke pale uloge koje su imale za cilj da njemu olakšaju prodor ka vrhu i dobra stvar je ta što sam ja pronašla priliku u svemu da učim i rastem, a on je iskoristio tu moju radoznalost da sebe rastereti da bi mogao da se fokusira na ono što je njemu najneophodnije – započinje Jelena i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Ja doživljam da sam jedna vrsta aerodroma koji prima letove, prima informacije, daje direkcije isključivo vođena onim šta Novak želi i onim šta ide u njegovu korist tako da vodim njegove timove, u smislu komunikacije, njegovog nacionalnog i globalnog PR-a i njegovih marketiških aktivnosti. Ja sam to studirala i radila sam sa ljudima koji su mnogo iskusniji od mene i od kojih sam puno učila. Moja prednost je bila što sam jako dobro poznavala Novaka, pa sam mogla doslovno da prenesem njegovu reč, a da on ne mora time da se bavi, i da budem ta koja nadgleda da se sve sprovede do kraja kako je on zamislio. Ne može svako da ga razume uvek. Ovde u Srbiji će ga razumeti za određene stvari, u inostranstvu za druge. Sačekati pravi trenutak, to je bitno, kao što ne troši svoju energiju na prvom meču već na finalu. Njegov tim je skoncentrisan da on apsolutno briljira kada treba. To je i moja uloga – kaže Jelena i ističe da je Novak zaista divan otac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Novak je stvarno divan otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije koju deca zahtevaju je limitiran jer on ima previše obaveza i u tom kontekstu mislim da smo jako dobar tim zato što je meni veliko zadovoljstvo da budem tu i imam pomoć. Mi vrlo dobro znamo šta su Novakove potrebe i sve se mi uklapamo u te potrebe. To je manje glamurozno reći, ali je istina i Novak je toga svestan. I njegovi roditelji i njegova braća, mi smo svi podređeni tom velikom uspehu, svetskom uspehu – iskrena je Jelena.

A kako je najbolji teniser sveta prihvata poraz, pogledajte u videu koji sledi. 

FOTO: K1