Jelena Dokić pokušala samoubistvo 
PRETUŽNO!

13 Juna, 2022 14:15

Stižu tragične vesti iz Australije, jedan život je uništen: Slavna teniserka Jelena Dokić pokušala samoubistvo

Jelena Dokić pokušala samoubistvo 

Nakon što se potpuno oporavila od torture oca Damira i konačno krenula dalje, nekadašnju teniserku Jelenu Dokić strefile su nove oluje. Posle svih savladanih prepreka koje joj je život netremice stavio na put, stigao je i raskid sa čovekom njenog života. Skrhana svim nemilim događajima, Jelena Dokić, kako bruje društvene mreže, nažalost je pokušala samoubistvo.

Pročitajte: UMALO DA OSLEPIM ZBOG TATINIH BATINA – Novi jezivi detalji ISPOVESTI JELENE DOKIĆ o torturi koju je trpela od oca Damira 

Kada je um pomućen, sve što u tom trenutku imate su mrak i crnilo. Upravo zbog takvih okolnosti – teškog gubitka i bezizlazsnoti, Jelena je pokušala sebi da oduzme život. O ovoj šokantnoj odluci, dva meseca kasnije progovorila je putem Instagrama objavivši sliku koja cepa dušu:

Skoro da sam skočila sa svog balkona na 26. spratu i sebi oduzela život 28.04.2022. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno, mračno, nema tona, slike, ništa nema smisla. Samo tuga, suze, depresija i bol. Poslednjih šest za mene su bili izuzetno teški. Stalno sam plakala. Na poslu sam se krila u kupatilu da obrišem suze, da niko ne vidi, a kod kuće, između moja četiri zida nezaustavljivo sam plakala bilo je nepodnošljivo – počela je Jelena svoju ispovest i dodala:

Pročitajte: Oprostila mu – Jelena Dokić se vratila kod oca?

Stalan osećaj tuge i bola ne nestaje, moj život je uništen. Krivila sam sebe, mislila da nisam vredna ljubavi. Bojim se. Ipak, znam da još uvek ima stvari na kojima mogu biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se zbog ovakvih osećanja osećam nezahvalno. Začarani krug u mojoj glavi umalo se završio skokom sa 26. sprata, 28, aprila – piše Jelena Dokić koja je pokušala samoubistvo i dodaje:

Pročitajte: Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM – Potresne izjave Jelene Dokić

Jelena Dokić pokušala samoubistvo – Profesionalna pomoć joj je spasila život

Jelena Dokić ističe da nikada neće zaboraviti taj dan. Patnja i bol bili su jači od razuma ali je na kraju ipak pronašla snagu…

– Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam htela da bol i patnja prestanu. Izvukla sam se, ne znam kako mi je uspelo. Profesionalna pomoć spasila mi je život. Nije mi lako da ovo pišem, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva sa vama i duboko verujem u moć deljenja naših iskustava, kako bismo pomogli jedni drugima da prebrodimo stvari. Pišem ovo jer znam da nisam jedina koja se muči. Znajte da niste sami – rekla je nekadašnja teniserka i ovim putem otkrila da je na putu oporavka:

– Neću reći da sam sada super, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad verujem da mogu pobediti ovo. Verujem u sledeće: u redu je osećati se ovako, u redu je biti tužan, ali treba se boriti. To je ono što pokušavam da uradim i što me pokreće. Nemojte se stideti svojih osećanja. U redu je osećati se loše i možete se vratiti jači. Moguće je, ako verujete. Volim vas sve i želim da vas motivišem za borbu, da doživite i preživite još jedan dan. Vratiću se jača nego ikad.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen