Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama svet novine svet portal
Svet

June 23, 2024 14:15

By

Modni izazov: Jelena Đoković nosi iste papuče kao Karleuša, a komentari pljušte, kojoj bolje stoje?

Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama koje su apsolutni hit ovog leta

Jelena Đoković uvek je među najbolje odevenima na svakom događaju, a nedavno je na jednom venčanju spojila modnu jednostavnost i otmenost koja ostavljaja značajan utisak.

Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama svet novine svet portal

Foto: Ata images

Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama marke “Hermes”

Neki bi rekli da papuče i nisu najbolji izbor za ovako svečani događaj, ali supruga Novaka Đokovičća je poznata po savršenom kombinovanju elegantne klasike i nonšalancije, pa ni ovaj događaj nije bio izuzetak.

Svakako, ovo nisu obične papuče, već je reč o hit modelu kuće “Hermes”, koji je prošle sezone ušetao na ulice svetskih metropola i postao toliko tražen da ga viđamo i ovog leta.

Prvi model, Oran, bio je ravan, dok novi, Oasis, ima nisku štiklu. Oba imaju prednji deo u obliku slova H i prave se u više boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Udobne i lagane, papuče su postale pravi hit među influenserkama i poznatim damama, pa smo ih tako videli i na nogama Jelene Karleuše, koja je gradom prošetala u ravnom modelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jeleni Đoković ipak više više odgovara par Oasis, pa ga je tako ponovila i na koncertu Nik Kejva koji je održan pre nekoliko dana u Beogradu. U večernjoj varijanti papuče je iskombinovala sa dugom crnom haljinom i “Saint Laurent” tašnom u bež nijansi. Uz sve se slažu.

Pročitajte Efektan stajling kao osnovna lekcija modnih udžbenika – Karleuša impresionirala modne sladokusce

Ako je i vama ovakav model papuča privukao pažnju, reći ćemo vam i cenu. Model sa štiklom košta oko 800 evra, dok je ravan nešto jeftiniji.

Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Volim ovakve objave, svedene, kvalitetne, oslobođene kiča, silikona, jeftinoće, agresije. Hvala Jelena što se odupirete potrošačkom mentalitetu bogataša, što ne objavljujete jahte, skupe stvari, što sve ima meru, pozitivnost, vi ste vašu misiju prepoznali! Ne posustajte! – samo je jedan od puno pozitivnih komenatara koje je supruga Novaka Đokovića dobila kada je objavila fotografije.

Jelena Đoković i Jelena Karleuša u papučama marke “Hermes” izazvale su veliku pažnju, a nas zanima i vaše mišljenje i ko po vama bolje kombinuje ove papuče? Glasajte u anketi ispod:

Ko bolje kombinuje Hermes papuče?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: Svet

IZVOR: Hello

FOTO: Instagram, ata images