jelena i dijana đoković
Svet

20 Maja, 2022 09:00

Novak više neće da trpi Jelenine i Dijanine svađe: Jednoj od njih je postavio uslov koji će morati da ispuni

Jelena i Dijana Novaku zadaju glavobolju

Nakon trijumfa u Rimu, Novak se posvetio sređivanju porodičnih odnosa pa je odlučio da stavi tačku na sukob svoje žene Jelene i majke Dijane. Naime, Novak Đoković uslovio je Jelenu da se što pre izvini njegovoj majci, iscrpljen porodičnom situacijom i nesuglasicama koje već predugo traju.

Jelena i Dijana u sukobu zbog Stefana i Tare

– Novak nije hteo da se meša u njihov odnos misleći da je to samo faza kroz koju prolaze. Kako se stvari nisu promenile, Novak će odmor iskoristiti kako bi pomirio Jelenu i Dijanu, jer je sve otišlo predaleko. Nakon što je Dijana u jednoj emisiji izjavila kako dopušta unucima da jedu sve, Jelena je Novaku poslala klip emisije rekavši da je neprimereno da Dijana tako govori u javnosti. Novak joj je tada rekao da i ona mora da spusti loptu i da bi bilo lepo da njih dve sednu i konačno porazgovaraju – kaže izvor za „Star“ i dodaje:

Zla svekrva

Ivan Vučićević

Pročitajte: Dijana Đoković bila surovo iskrena! Jelena se naljutila na svekrvu!

– Jelena je pre dve godine rekla nešto što je Dijanu jako povredilo i Nole smatra kako bi trebalo da joj se izvini za to, kako bi dalje mogle da nastave bez neprijatnosti. Naglasio je Jeleni da mu pritisak sa te strane ne treba i da mogu imati probleme, ako se njih dve ne pomire, jer on ne želi da bira između majke i žene. Jelena je bila zatečea da on ovoga puta nije stao na njenu stranu…

Više o ovome pročitajte u novom broju časopisa „Star“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STAR/STORY

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES