Razlozi za razvod
Svet

5 маја, 2022 09:33

Trenutak koji je potpuno slomio Jelenu i Duška: Pevačica ovo nikada neće oprostiti

Jelena i Duško zajedno u bolu

Jelena Karleuša važi za jaku ženu, koja je svu tugu i bol stojički podnosi, ponekad potpuno sama, kako svoje voljene ne bi opterećivala problemima.

U javnosti je uvek doterana, nasmejana i prkosna, tako da nikada nije dozvolila da se na njenom licu vidi  ono kroz šta prolazi.

Ipak, postoji nešto zbog čega su Jelena i Duško ostali potpuno slomljeni, a pevačica to, kako je sama priznala, nikada neće zaboraviti niti oprostiti.

Pročitajte: Mnogi su čekali ovaj trenutak: Poljubili se Jelena i Duško

jelena karleuša

Ata images

Nakon koncerta održanom na „Ušću“ Jelena je doživela pravu medijsku torturu. Pričalo se i pisalo da je pevala malom broju ljudi, da je sve bilo prazno, da su se karte poklanjale, a tim brojnim spekulacijama ona je odgovorila video snimkom, koji je priložila kao dokaz. Uprkos tome, medijski linč i tuga Jelene Karleuše nisu prestajali. Sve što se dešavalo uticalo je na njeno zdravlje, a o čemu je tačno bilo reč, govorila je ona ranije za Story.

Jelena i Duško izgubili dve bebe

U dve godine, izgubila sam dve bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio? Pre nekoliko nedelja imala sam, nadam se, poslednju operaciju, o kojoj nema potrebe da govorim. Sada sam dobro. Mada ja na slikama i snimcima uvek izgledam dobro, zar ne? To je zato što sam prvenstveno profesionalac, a zatim i veoma ponosna kao čovek. Pevam i igram kad me boli, kad sam bolesna i kad ne mogu – moram. Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite kartu – izjavila je nekoliko godina Karleuša, koju ni tuga za majkom nije zaobišla.

Pročitajte: Jelena i Duško na fotografiji prepunoj ljubavi! On ju je objavio i time poručio da želi pomirenje s pevačicom!

jelena i divna

instagram printscreen

Divna Karleuša, nakon duge i teške bolesti preminula je u martu 2019. godine, što je za pevačicu bio takođe veliki udarac. Utehu je ona tada pronašla u suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću i ćerkama Atini i Niki.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN