Sukob Jelene i Novaka
Svet

May 29, 2022 13:00

By

Sve su krili: Nole imao problem, Jelena se bojala da je on vara

Jelena i Novak – istina o braku izašla na videlo

Iako Jelena i Novak Đoković imaju stabilan brak, vole se i slažu po svim pitanjima, i kod njih je bilo, kao i u svakoj ljubavi, raznih faza.

Jelena i Novak imali probleme u braku

Parapsiholog Mevludin Duvančić, koji je za Svet tačno predvideo kada će Jelena dobiti drugo dete, svojevremeno je otkrio i neke detalje njihove intime nepoznate široj javnosti.

Pročitajte: Parapsiholog Mevludin Duvančić: „Dalila ima POREMEĆAJ ličnosti, treba joj stručna pomoć“

jelena i novak

Privatna arhiva

– Imali su mnogo nesuglasica zbog priča o njegovim avanturama, ali on je njoj ipak dokazao da je voli i da mu je stalo do nje i porodice. Jelena je prihvatila istinu i neke činjenice, razgraničili su određene stvari i idu dalje. Ona je po prirodi posesivna i mnogo ljubomorna, često će padati u stanje apatije zbog njega i stalno će se plašiti da će on imati neku avanturu. Otvoreno su njih dvoje razgovarali o preljubama, ali Jelena će stalno biti nesigurna i imaće predrasude o njemu. Ona je opsednuta Novakom i najradije bi njega odvojila od čitavog sveta, da samo sa njom bude. Savetujem joj da ne vrši toliki pritisak na njega, da se opusti i ne doliva ulje na vatru. Treba više da se pozabavi muževljevom karijerom i porodicom da ne bi došlo do zahlađenja u braku, i pogotovu da ne sluša priče rekla-kazala.

Pročitajte: Neće više da trpi raskol u porodici! Jelena ovo nije smela da uradi Novakovim roditeljima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Ovaj direktan i jasan savet koji je uputio čuveni parapsiholog, Jelena je izgleda usvojila, pa ne dopušta da zlonamerne priče, koje neki tendenciozno plasiraju da bi uzdrmale nju, a samim tim i Novaka, utiču na njihov brak.

AUTOR: Svet

FOTO: Bojan Vuković