Jelena i Zoran Marjanović
ŠOKANTNO

29 Jula, 2022 12:01

Lepi Mića otkrio nepoznate detalje iz života Jelene i Zorana: Ona nije imala slobodu

Jelena i Zoran Marjanović nisu svima delovali kao skladan par

Kada je pre šest godina ubijena pevačica Jelena Marjanović, a za ubistvo osumnjičen njen sprug Zoran, svi koji su ih poznavali su ostali zatečeni i tvrdili su da je to nemoguće, te da je između pomenutog para vladala harmonija.

Sada, kada je Zoran osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge, Lepi Mića, njihov blizak saradnik, za Svet je progovorio o tome kakav je zaista bio odnos između Jelene i Marjanovića.

Pročitajte: Sandra Afrika iznela detalje o ubijenoj pevačici – Družila sam se sa Marjanovićima

Jelena i Zoran Marjanović

Rajko Ristić

– Kao par su mi delovali čudno. On nikad nije bio raspoložen, čudan je bio, ali to ne znači da iza toga stoji nešto loše ili da je zbog toga ubica. Ono što sam ja video nije bilo dobro, nije bilo neke harmonije među njima. Sa druge strane, nisam ni video ni čuo da tuku i maltretiraju jedno drugo, samo sam uvek imao utisak da to nije to. Jelena nije šarmirala ljude oko sebe, nije koketirala, i mnogo toga nije dala muzici, a mislim da joj je muž bio prepreka. To je malo bolesno u celoj priči – rekao je Mića, pa nastavio:

Pročitajte: Zoran Marjanović nije odoleo ovim fatalnim ženama, poslednja je živa vatra i njegova najveća podrška (foto)

Jelena i Zoran Marjanović

Ata images

-Kada smo radili zajedno, video sam i osetio da bi neki gosti za stolom dali džak para da im Jelena priđe i otpeva pesme, ali ona nije smela i nije htela jer je Zoran uvek bio sa njom na nastupima. Jelena je uvek prema meni bila top, poštovala me je, a i sa Zoranom sam imao dobru poslovnu saradnju. Ona je delovala kao neko ko ima probleme, a nosi ih u sebi. Ne znam da li nije smela da kaže ili prosto nije bila takva. Bilo je sve čudno kod njih, kao pod stegama, sve na silu. Ne znam zašto – rekao je Mića u razgovoru za magazin Svet .

Pročitajte: Zabranjena ljubav – Ovako je počela Jelenina i Zoranova veza koju niko nije podržavao 

Jelena i Zoran Marjanović

Facebook

– On je išao uvek sa njom na nastupe i sedeo za stolom za muzičare, uvek je bio kao član ekipe. Ja sam mu govorio da to ne treba da radi, da treba samo da je doveze i pusti je da radi. Da li je slušao kako peva ili je pratio kako se ponaša, ja ne znam, ali ona je uvek zbog njega imala dignutu ručnu kočnicu u poslu. Nije imala slobodu da se prepusti atmosferi, uvek je morala da pazi kako i šta radi, jer je on gleda. Jednom sam hteo da je zovem da radi sa mnom, ali bez njega, jer sam znao da pred njim nije smela da pruži u poslu sve što može – rekao je Mića i dodao da želi da veruje da nije on kriv, ali da veruje državnim institiucijama i pravosuđu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, FACEBOOK