Svet

21 Avgusta, 2020 15:00

Jelena i Nole postaju prve KOMŠIJE!

Posle stana u Beogradu na vodi teniserka Jelena Janković kupila je još jednu nekretninu u Srbiji i to nedaleko od vile koju zida Novak Đoković između Rume i Vrdnika.

JECA GRADI VIKENDICU!

Upućeni kažu da će kuća Jankovićke biti u Krčedinu gde je pre manje od mesec dana pazarila imanje. Nekadašnja prva igračica sveta srušila je već postojeći stambeni obejakt, jer želi da na istom mestu da sagradi novu prostranu vikendicu.

„U neposrednoj blizini im je Dunav, tako da će cela porodica imati svoju oazu mira. Ona se sa prethodnim vladisnkom odmah dogovorila oko cene, nije se cenjkale i već su krenuli radovi. Kuća je već srušena. Šire se temelji, postavljena je ograda od cigle, sa gvozdenom kapijom koja štiti od znatiželjnih pogleda, a kako meštani kažu samo to je već koštalo više od 10.000 evra. Biće postavljen i video nadzor, a interfon se već ugrađuje. Tražili su i dozvolu za bazen, pošto hoće sve legalo da rade. Krčedin je malo mesto i odmah se pročulo da će im Jelena biti na neki način komšinica. Bila je jednom tamo, kažu mi komšije da su je videle jer je parkirala kola ispred jer se u tom momentu kapija postavljala. Fina cura, uredno je otpozdravila, javila se. Lepo je sve to. Da imamo nekog poznatog. Ranije smo bili poznati po legendi Šabanu, čija je vikendica u drugom delu sela, sad će za nas da se čuje i preko Jelene“, kaže kroz osmeh jedan od meštana ovog naselja na obali Dunava.

NOVI SVET! ŠOK, Tanjin MUŽ deci našao NOVU MAJKU! Exkluzivne fotografije NOVE ŽENE! Skandal na rođendanu JK, ORGIJE na torti! Veljko poručio majci: “Nemoj tako da mi UČIŠ SINA”!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: GETTY IMAGES