Scandal

26 Novembra, 2020 11:20

JELENA JANKOVIĆ TRUDNA? Bivša teniserka postaje MAMA, otkriven i POL BEBE!

Vest da je proslavljena srpska teniserka Jelena Janković navodno u drugom stanju, odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima.

Stižu rode!

Prema pisanju Kurira, Jelena i njen partner doktor Branko Barać uskoro će postati roditelji, a navodno je poznato i da nekadašnja najbolja teniserka čeka devojčicu.

Podsećanja radi, Jelenu dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti zbog sportskih povreda koje je zadobila, a sada je ponovo u žiži interesovanja zbog navoda da je u drugom stanju.

Iako Jankovićeva nikada nije želela da priča o svom privatnom životu, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Kako se tada pisalo, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu.

Naime, kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira. Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, rodile su se prve simpatije. Dok se navodno lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su navodno počeli da izlaze.

FOTO: ATA IMAGES