Prva ljubav Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

June 15, 2024 10:15

By

Kako ovo shvatiti: Jelena noćas Dušku poslala poruku od koje bi se mnoge žene postidele (foto)

Jelena Karleuša gola na snimku koji je postavila na društvene mreže

Pop diva Jelena Karleuša često svoje pratioce ostavi bez teksta provokativnim izdanjima, što je bio slučaj i ovog puta. Međutim, čini se da je sada prevazišla i samu sebe.

Jelena Karleuša gola svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša gola – Najnoviji snimak iznenadio sve

Pevačica je raspametila fanove snimkom bez odeće, na kojem vidimo kako pozira ispred ogledala i uvija kukovima. Grudi je prekrila je samo rukom dok je glavu izbacila iz kadra.

Snimak je začinila svojom pesmom “Benga”, a ovim postupkom izazvala je potpuni haos na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša gola svet novine svet portal

Instagram printscreen

Nedavno je pop diva na sličan način iznenadila svoje pratioce kada je objavila snimak iz bazena, a mnogi njeni pratioci su se zapitali da li je ovo provokacija Dušku koji će videti njene snimke.

Pročitajte Ista ljubav ih je spojila  -Duško i Jelena uživaju na jahti uz romantičnu večeru i piće FOTO

Naime, ona je u večernjim satima pozirala u bazenu svoje vile skoro skroz gola, pa je njeno izdanje zaprepastilo mnoge. Dok je na snimku bila okrenuta leđima, mnogi su pomislili da je Jelena Karleuša gola, ali na sebi je tada imala samo lance kojima je pokrila grudi i minijaturni donji deo bikinija.

Jelena Karleuša gola svet novine svet portal

Instagram printscreen

Podsetimo, domaći i regionalni mediji već danima bruje o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju kad je Karleuša prijavila policiji svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja. Tošiću je tada urađen alkotest koji je pokazao da u krvi ima 0,87 promila alkohola, izrečena me je mera privremenog udaljenja iz stana i mera privremene zabrane kontaktiranja i prilaska pevačici.

Pre nekoliko dana Jelena je iznenadila mnoge kada je na svom TikTok nalogu podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom. Video prate reči koje svima teraju suze na oči, a u pitanju je tekst pesme Jelenine drugarice Milice Pavlović čiji stihovi glase:

“Praštaj sve moje mane i ne otvaraj rane, ako nekome nisam odolela. Dragi, telo je slabo, kažem srcu “barabo”, ali samo sam tebe volela…”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram