Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili tačku na brak
BILO JE SUĐENO

5 Jula, 2022 22:05

Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost: Jelena je bila zarobljena u braku sa Duškom

Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili tačku na brak – Vest je koja danas bruji u svim medijima 

Da su rešili da okončaju svoj brak posle 14 godina Jelena Kalruše danas je obelodanila na Instagramu izdavši kratko saopštenje. Prema sopstvenim rečima koje smo imali priliku da pročitamo u kratkom pismu javnosti, Jelena se više neće oglašavati na temu razvoda, istakla je.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ipak, ovom prilikom a kako piše portal „24sedam“ astrološkinja ukratko je potvrdila Jelenine reči ali i česte sumnje pop dive da njena borba dugo traje i da je pitanje kada će prestati.

– Jeleni Karleuši je Jupiter u prvoj kući. Dete sreće. Bukvalno, hoće je sve što zapne. Ali, taj Jupiter joj je u lošem odnosu sa kućom braka i sa Mesecom (koji predstavlja majku). Nakon smrti majke njoj faktički sreća „odlazi“. Ipak, ne može da joj bude nešto užasno loše, jer je opet tu taj Jupiter koji, pak, neće biti jak kao pre – počela je astrološkinja, pa dodala kako je Karleuša u stvari u ovom braku bila gotovo zarobljena.

Pročitajte: Duško Tošić pronašao utehu – Evo šta radi i s kim provodi vreme posle odluke o razvodu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili tačku na brak – Bilo je pitanje vremena

– S obzirom na taj Mesec i njene emocije, vidi se da je ona bila „zarobljena“ u tom braku, odnosno da joj nije pružao ništa što bi hranilo njenu prvu kuću i nju samu. Takođe, sedma kuća joj hvata znak Vodolije koji u 90 odsto slučajeva dovodi do razvoda, Vodolije teško održavaju brak… A osma kuća, koja označava smrt ili bilo kakav jak kraj, isto „hvata“ Vodoliju, koja je definitivno bila predodređena da okonča ovaj brak. Bukvalno, nije bilo spasa.

Pročitajte: Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina, ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Đorđevićeva ne veruje da će Karleuša i ponovo „stati na ludi kamen“, ali će svakako biti emotivno ispunjena.

– Deveta kuća koja može da joj predstavlja idući brak, ako do njega i dođe… Ona je u Ribama. Njen prvi brak, na primer, nije ni ucrtan, kao da se nije ni dogodio. Zatim, Neptun joj je povezan sa Plutonom koji predstavlja neku moć, a pritom je u Strelcu. Doživeće takvu slobodu nakon ovog razvoda… A ona će je dovesti do nekoga ko je vrlo jak! Mislim da se neće udati, ostaće slobodna, pravno, zvanično, ali će biti sa nekim ko ne da je imućan… Bukvalno joj se ta moć i Pluton spajaju sa Venerom – zaključila je ona, pa dodala da se Jeleni nova ljubav smeši već u septembru.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images