Izgled Jelene Karleuše
Svet

October 13, 2022 13:08

By

Duško nikad nije bio ovakav prema njoj: Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Jelena Karleuša i političar sreli su se na početku njene karijere

Pop diva Jelena Karleuša oduvek je važila za ženu koja je bez dlake na jeziku govorila o svom životu, pa je tako jednom prilikom istakla da nikada nijedan muškarac nije stao u njenu odbranu:

– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvek su me vređali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživljavala samo od žena. I hvala im na tome – izjavila je nedavno Jelena.

Međutim, jedan političar je ostavio veliki utisak na pevačicu. On ju je svojim džentlmenskim osobinama, kako je jednom prilikom priznala, ostavio bez teksta. Taj političar je bio srpski premijer, Zoran Đinđić koji je ubijen 2003. godine. A, pevačica je pre nekoliko godina opisala kako ga je upoznala.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto) 

Instagram

Zorana Đinđića sam upoznala malo pre nego što je postao gradonačelnik Beograda. Vraćala sam se iz Minhena, mrtva umorna i nesrećna. Sve što sam zaradila, spucala sam na gomilu cipela i biznis kartu do Beograda. U torbi nisam imala više ni cvonjak. Dete kreten. Kao i uvek, avion je bio pun pevača koji nisu hteli da mi kažu – zdravo! Doduše, i tad sam, kao i sad, delovala kao da ću odgristi glavu svakom ko mi priđe. Ko se usudi. Prkosno sam gledala kako provejavaju pored mene, same u tom “biznisu”… to mi je tad značilo… valjda da im nekako “vratim” za sve… šta god to bilo. Nikad me nisu voleli. Ti neki pevači talibanskih imena, i talibanskog stajlinga. I taman kad se začulo: “boarding completed”, u avion je ušao Zoran Đinđić. U savršenom odelu, savršeno zgodan i savršenog osmeha. On je bio 1A, a ja 1B. Samo mi. Naravno, od političara uvek očekujete da budu nadobudni, nakur*eni, da gledaju s’ visine. Kad ono… – rekla je Jelena, pa nastavila:

Pročitajte: U jeku priča o razvodu isplivala nova fotografija Karleuše i Duška, supružnici se ipak viđaju (foto)

Instagram

Ah, da… Moram da dodam da nikad gore nisam izgledala, ne znam šta mi bi da se obučem kao kombinacija bugarske pevaljke i beloruske novopečene (davno to beše, ’96. ’97… ne sećam se…)
I umesto da me pogleda sa kurtoaznim prezirom, jer sam ja u tom momentu bila PINKZAMGRANDFOLK bofl (beogradsko dete zalutalo na putu), čovek mi je pružio ruku, poželeo dobar dan i rekao: “Drago mi je što sam vas konačno upoznao. „MENE?! Mislim se ja u sebi…WTF?! Prvo što mi je tad palo na pamet da ga pitam bilo je “lukavo”: A šta ste vi u horoskopu?

Morate me razumeti, tek punoletna, napaljena klinka, mrtva umorna od pevanja negde nekom… Bolje i to nego da sam pitala Koliko ima sati? Hahaha… to sam pitala u opuštenom ćaskanju posle.
Naravno, odmah sam shvatila koliko sam nedorasla sagovorniku… ali sam pametno izvadila žvaku iz usta. Da ne žvaćem. Ali on se nije dao zbuniti. Ja sam lav, a vi? I jaaa! Izvinite, koliko ima sati?
Bilo je 9 i 15. E, a onda sam izvadila tu žvaku, i počela da pričam sa tim čovekom. Pitala sam gluposti, pravila se pametna… na sve je odgovarao sa puno razumevanja, strpljenja… –  istakla je pevačica.

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta – Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

Instagram

– Sve ga je interesovalo, i gde sam bila, i koji mi je album po redu. Izvadih CD iz tašne. Evo, ovo mi je drugi album… Gledao je sliku na cover-u… i rekao da sam prelepo ispala na slici. Da li sam ovo dobio – reče uz blag osmeh.
– A, ne… uzeh mu CD iz ruke… To mi je poslednji.
Svaki put kad pomislim na taj moj “gest” dođe mi da se roknem. Zašto Jelena, zaaaštooooo?

– Onda morate da mi pošaljete jedan primerak.

– Hoću, naravno.

Sleteli smo. Na štiklicama sam tambrljala kroz aerodrom, a on je zamišljeno išao za mnom… Kad je stigao moj koferčić na traci, pitao je da li je to moj kofer i uzeo ga. Meni je Zoran Đinđić poneo kofer ka izlazu – napisala je Jelena prisećajući se kakav je džentlmen bio pokojni premijer.

Pevačica nikada nikada ni pre, ni posle toga nije govorila tako lepo ni o jednom muškarcu.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM