Jelena KArleusa
Svet

March 9, 2022 13:13

By

Jelena Karleuša izvređala muškarce! Nazvala ih najpogrdnijim imenima! A, evo i zašto…

Pevačica Jelena Karleuša redovno istupi u javnosti sa jasnim stavom i mišljenjima na određenu temu, situaciju i dešavanja, te shodno tome svaki njen korak propraćen je sa velikom pažnjom javnosti i medija.

Pevačica je poznata kao neko ko bez dlake na jeziku i bez ustručavanja iznosi svoja gledišta i tvrdnje, a sada se nadovezala na temu starijih žena koje su etiketirane apropo njihovih godina.

Podsetimo, Karleuša je često na meti pogrdnih i osporavajućih komentara zbog svojih provokativnih i golišavih izdanja, te joj se često uz to prigovaraju njene godine i majčinstvo, a mnogi komentarišu kako sve to “prelazi granice dobrog ukusa” i kako je nedolično i neprimereno za njene godine.

PROČITAJTE: Jeleni se ovo neće dopasti! Duško Tošić se provodio sa Radom Manojlović!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ako išta mrzim je to kada za ženu kažu da je Milf ( radi se o skraćenici koja opisuje starije žene, pretežno majke, koje nose epitet “dobrih riba”) Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba, ona je bomba. Bez obzira na godište, broj dece itd. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične. Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore ali zgodne, ćelave ali lepe, ružne ali bogate, debele ali dobre duše, mlade i glupe i stavljamo uz njihove slike te skraćenice?! Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog družih žena – napisala je Karleuša uz snimak na kom se nalazi u kupaćem kostimu.

Jelena Karleuša

Nakon toga, Karleuša je objavila još jedan stori, koji je u međuvremenu obrisala, a u njemu nije bila blagonaklona prema jačem polu, a čak je osmislila i skraćenice koje se sastoje od uvredljivih reči upućene muškarcima.

Koje bi još kategorije smislili za muškarce kao stoku tim skraćenicama? Hmmm… da vidimo… MP (Mali pišica).. DSŽ (Dlakava smrdljiva životinja) NMSNBJSNJ ( ni mrtva se ne bih j**ala sa njim) SBV (svinja bez vrata) KK (krivonogi kepec) LBDVK (lep bez dupeta ali ima veliki k***c) itd… Prema tome, zaje*ite više stavljanje skraćenice milf uz moje ili bilo čije ime – zaključila je, po svemu sudeći besna Karleuša.

Jelena Karleuša

Inače, Karleuša se nedavno, takođe izrevoltirana negativnim komentarima na račun njenog “oskudnijeg” oblačenja obratila javnosti brutalnom porukom.

– Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere i to kostime najboljih svetskih dizajnera! Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se se*e, ali me svakako neće pokolebati – napisala je ona svojevremeno.

PROČITAJTE: Anastasija šokirala novom objavom: “Mama mi je rekla da bi trebalo da se udam za bogatog čoveka!”

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN