Jelena Karleuša, Marija Šerifović
Svet

July 10, 2021 21:00

By

Jelena Karleuša napala Mariju Šerifović!

Zamalo “svađa”!

Jelena Karleuša u finalu “Zvezda Granda” napala je Mariju Šerifović jer je ispala njena kandidatkinja Belma Huseinefendić, pa su sočno izvređale.

BAVIŠ SE CRNOM MAGIJOM!

Jelena Karleuša

Marija je bila srećna što je do samog kraja imala čak tri kandidata, a Karleuša vidno besna jer se njeni puleni nisu bolje plasirali, pa je počela da proziva Mariju: ‘Ti se baviš crnom magijom, veštice!” Uz to je dodala je da nije realno da baš svake godine pobedi Šerifovićkin kandidat!

Marija Šerifović

Pročitajte: Žiri “Zvezde Granda” u panici! Evo ko leti iz žirija!

Da sam takmičar, za mentora bih, za početak, izabrala Mariju, pošto je Saša najviše voli. Ona je Sašina ljubimica. Svi smo u drugom planu pored Marije. Onda, Đorđa Davida, koji se najviše trudi, najviše voli svoje kandidate i možda Viki, verovala ili ne, ali ona se mnogo trudi – ironično je siktala Karleuša, a onda se oglasila na Instagramu.

Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David

E SAD, DA NE PRIČAMO KO JE SVE VEŠTICA…

Čestitam mojoj Belmi i Nemanji na svemu što su pokazali u finalu. Belma je bila najkompletnija takmičarka, njen nastup, pevanje, izgled, harizma i energija su bili van konkurencije. Nemanja je bez sumnje najbolji pop pevač kog je ovo takmičenje otkrilo i predviđam mu blistavu budućnost u pop muzici Balkana.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ,