Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović svet portal svet
Svet

February 8, 2024 18:15

By

Ceca se prerušila u prosjakinju, novinari je nisu prepoznali: Ona je htela da joj da 500 dinara

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović nikad gore nije govorila

Pop diva Jelena Karleuša ponovo se oglasila na svom Instagram profilu, a u svom postu potkačila je Cecu i Futu, koje krivi za gašenje svog Jutjub kanala.  Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović ovaj put je, čini se, pisala nikad gore.

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović

Jelena Karleuša na Marininoj sahrani / Ata images

– Užasno je to što se jedini preživeli član ove porodice, pod nadimkom Futa, slizao sa Svetlanom Ražnatović iako joj je bio strogo zabranjen pristup na Marininoj sahrani, a njegov sin Laća je nju kao i njenog supruga prezirao. Kada je Marina umrla, Laća je dao javno saopštenje u kom izričito zabranjuje prisustvo Ražnatovićeve udovice na sahrani – napisala je Jelena.

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović nikad oštrije

– Sećam se da se ona ipak krišom pojavila, novinari je nisu prepoznali jer se prerušila u osobu koja prosi po groblju (ili je meni tako delovala). Sve u svemu, kada sam htela da joj u prolazu dam 500 dinara, prepoznala sam je i o tome sam obavestila Laću, koji je poludeo od besa. Malo potom, Laća je izgubio život, a poslednju poruku u telefonu, napisao je iz Izraela meni. Da. Meni.

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović svet portal svet

Ceca na Marininoj sahrani / Ata images

– Šta je trebalo Futi, da se prikloni nekome, koga je njegov sin mrzeo i u koga se Marina životno razočarala, ostaje da se vidi – napisala je JK uz sliku Laćinog intervjua, koji je danas objavio Kurir.

Podsećamo, sukob između Cece i Laće počeo je kada je on izjavio da će tužiti produkcijsku kuću folk dive zbog neisplaćenog novca za Anastasijine pesme.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES