Jelena Karleuša o Zvezdama Granda svet portal svet
Svet

June 20, 2024 10:35

By

Poznati detalji Karleušinog povratka u Zvezde Granda: Jelena bi sedela pored Cece, ali…

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda rekla sve što misli

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda često je kritički govorila otkad je napustila ovo poznato muzičko takmičenje, međutim, s vremena na vreme pojavi se informacija da se pop diva vraća u žiri.

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda svet portal svet

Ata images

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda ne štedi reči

Ona je upravo otkrila da li će se to desiti i da li postoji šansa da se to dogodi.

– Sada je to format koji je izgubio na sjaju. Biraću reči, ovo je diplomatski odgovor koji je i mene iznenadio. Sada ne. Ja sam dugi niz godina to odradila baš onako kako treba, a sad kad se ta čarolija izgubila bilo bi mi jako teško da vratim tu gledanost. Svakako, mnogo sam volela to takmičenje – otkrila je Jelena.

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda svet portal svet

Ata images

Jelena je otkrila i da li postoji novac za koji bi bila članica žirija pored Cece Ražnatović.

– Taj format je u rukama ljudi koji nisu prijateljski nastrojeni prema meni, tako da nije sve u novcu – istakla je Jelena, a potom prokomentarisala duet koji su nedavno snimili Ceca i Vojaž.

– Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije. Nikad nisam bila takva – istakla je Jelena.

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda i njihovoj budućnosti

Jelena je početkom 2023. godine prorekla šta će se u narednom periodu dogoditi sa Zvezdama Granda.

Zvezde Granda će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

 Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

Jelena Karleuša o Zvezdama Granda svet portal svet

Instagram

Ceca će sa “decom” preći u “Zadrugu” i biće ugovorom obavezana da ne sme da progovara.

Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sedeti u “Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje – napisala je Jelena ranije na svom Instagram profilu.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM