Dečko Jelene Karleuše
SA STILOM

July 4, 2022 17:00

By

Novi početak u novoj kući: Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

Jelena Karleuša pokazala deo nove kuće

Najpopularnija pop diva Jelena Karleuša danas je potvrdila na Instagramu da je u toku selidba u njenu novu kuću. Ovom putem pokazala je i novi garderober u koji prebacuje svoju skupocenu garderobu i sve krpice koje obožava.

Pročitajte: Mnogi su čekali ovaj trenutak: Jelena Karleuša progovorila o braku s Duškom. Muž mi šalje ljubavne poruke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ona je, naime, u video klipu rekla:

– Da vam potvrdim, tako je. Počelo je prebacivanje stvari u moj novi garderober u novoj kući. Prebacivanje će sigurno trajati šest do sedam dana – rekla je naša pop diva koja je zatim pokazala unutrašnjost luksuznog garderobera koji je ujedno i Jelenin omiljeni deo kuće pored dvorišta i dnevne sobe.

Pročitajte: Jelena Karleuša preporučuje kako da se obučete za leto – Modna preporuka za smelije dame

 

Kako je naglasila, tu su velika ogledala, odlična rasveta, dva kupatila ali i sauna koja će biti jedna od omiljenijih prostorija u sklopu garderobera.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

 

Imali smo priliku da vidimo i neke od najskupljih cipela koje Jelena nosi na nastupima  a pokazala nam je i prelepu končanu haljinicu koju je obukla ovom prilikom.

Pročitajte: Baš na današnji dan – Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj je ista majka Divna (foto)

Novi početak?

Iako je Jelena nedavno demantovala priče o razvodu, povodom četrnaestogodišnjice se nije oglasila ni ona ni njen suprug Duško Tošić. Budući da je obelodanila preseljenje u novu kuću, mnogi se pitaju da li će naša najpopularnija pop zvezda nastaviti dalje sama ili će joj se ipak na kraju pridružiti suprug koji već određen vremenski period živi na relaciji Beograd-Istanbul.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić