Jelena Karleuša u crnini
Svet

April 8, 2023 16:15

By

Jelena Karleuša ponovo u crnini: Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

Jelena Karleuša u crnini se pojavila na koncertu koleginice

Balkanska pop diva, Jelena Karleuša sinoć je uveličala svojim prisustvom koncert istoimene koleginice iz Dalamacije. Beogradska Štark arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta a publika je u glas sa Jelenom Rozgom pevala svaku pesmu. Gosti i kolege koji su došli da je podrže proveli su se vrhunski, a među najveselijima bila je upravo Karleuša.

Pročitajte: Priznanje koje je Karleuša godinama čekala – Tošiću je propao plan, one su sada samo njene FOTO

Jelena Karleuša u crnini

Kada se ispred najveće hale u regionu zaustavio besni beli kabriolet sve kamere bile su uprte u nju. Jelena Karleuša ponovo je očarala sve prisutne svojim stajlingom i figurom o kojoj izrazito vodi računa. Pevačica se ovog puta odlučila za crni kombinezon koji je više otkrio nego što je pokrio određene delove tela. U prvom planu bilo je njeno bujno poprsje, a komad garderobe neobičnog kroja savršeno je pratio Jeleninu figuru.

Pročitajte: Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO

Jelena Karleuša u crnini

Foto: Ata images

Ono što je mnoge pevačicine fanove zabrinulo jeste činjenica što je Jelena Karleuša u crnini potpuno odevena došla na ovaj prestonički događaj. Poznato je da pop diva neretko svojim stajlinzima šalje određenu poruku pa se među njenim obožavaocima pronela vest da se nešto loše dogodilo u Jecinom životu.

Pročitajte: Crna magija u Tošićevom domu – U sve umešana Jelena Karleuša

Jelena Karleuša u crnini

Foto: Ata images

Odmah su sumnje pale na njenog supruga Duška sa kojim je u lošim odnosima već nekoliko meseci, te da ju je on ponovo iznervirao ili pak potpisao papire za razvod braka dok se ona kao lavica bori da održi porodicu na okupu. Bilo kako bilo, razlog ovakvog Karleušinog stajlinga ne znamo, ali verujemo da nema razloga za brigu, već je samo želela još jednom da pokaže da je ona u šou biznis broj jedan.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images