Istina o Karleuši i Dušku
Svet

November 11, 2022 18:15

By

Strah je sada jedino što oseća: Jelena Karleuša progovorila o Dušku i pretnjama koje dobija, ove reči kidaju dušu

Jelena Karleuša progovorila o suprugu na konferenciji povodom Nove godine

Pevačica Jelena Karleuša juče je održala konferenciju za medije povodom novogodišnje noći u našoj prestonici. Jelena je odgovarala na mnoga pitanja novinara, i otkrila pikantne detalje o svom odnosu sa Duškom Tošićem koji zanima celu Srbiju nakon objave od pre nekoliko meseci o razvodu braka.

Pročitajte: Duška preplavile emocije kada je ugledao suprugu – Karleuša mu priredila iznenađenje koje će se prepričavati FOTO

Foto: Instagram

Poznato je da je svoj privatni život ostavila po strani što se tiče medija i da nakon incidenta koji se dogodio na Božić o svome suprugu nije pričala ništa negativno. Kako je navela sa Duškom je u korektnim odnosima i porodica je još uvek na okupu ali da zbog zabrane koju je on zahtevao i straha ne sme ništa da priča.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Odevna kombinacija Jelene Karleuše

Foto: ATA images

– Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu, on generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio – rekla je Jelena kao i nedavno kad aje javnosti naglasila da se još uvek nije razvela.

Pročitajte: Isfenirane, našminkane, prelepe – Ovako su izgledale Atina i Nika prvi dan škole (foto)

Dom Karleuše izgleda sjajno

Instagram

– Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – istakla je kroz smeh Jelena.

Podsećanja radi, na preskonferenciji povodom koncerta u Leskovcu Jelena je prvi put posle određenog perioda pomenula razvod i supruga rekavši:

Pročitajte: Žive pod istom krovom i nisu se razveli – Karleuša otkrila sočne pikanterije ali pod nadzorom advokata

Jelena Karleuša saslušanje

FOTO: ATA images

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images