Jelena Karleuša putovanje u Tursku
Star

26 Aprila, 2022 18:08

Jelena spakovala kofere i otputovala: Da li će se Karleuša i Duško konačno sresti

Jelena Karleuša putovanje u Tursku iskoristila je kako bi se odmorila i napunila baterije

Pop diva Jelena Karleuša otputovala je iz Srbije i trenutno se nalazi u Turskoj. Jelena boravi u hotelu sa pet zvezdica a kadrove luks kompleksa objavila je putem Instagram priče.

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad usamljenija: Duško je ostavio na najvažniji dan u životu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Najradosniji praznik u godini, Uskrs, Jelena je provela u Beogradu u svom domu a dekoracija, kao i svaki put bila je u skladu sa trendovima. Nakon što je obeležila praznik, Karleuša je otišla na kraće putovanje u prelepu Tursku a mnogi nagađaju da li je ovo mesto susreta gde će se videti sa Duškom i ćerkama budući.

Trenutno boravi u prelepom luksuznom hotelu a mnogi čekaju da vide da li će se u nekom kadru pojaviti i njen suprug, priznati fudbaler, Duško Tošić budući da je praznike proveo u Dubaiju.

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad usamljenija: Duško je ostavio na najvažniji dan u životu

Iako se u proteklom periodu svi bave njenim ljubavnim životom, jedna vest na tren stavila je senku na njen brak i odnos s Duškom. Danas se, juče se navršilo 27. godina Jelenine dugogodišnje karijere. Svoje mesto na estradi osigurala je prvim pojavljivanjem a malo je poznato i da je njena majka, Divna Karleuša, koja joj je bila bezuslovna podrška, pozajmila novac kako bi njena ćerka ostvarila svoje snove.

Budući da je Jelena najavila album koji će biti kruna njene karijere, diva je ponosna što traje već skoro trideset godina i što je njena verna publika nikad nije napustila.

Pročitajte: Duško Tošić nikada neće zaboraviti ovu ženu! Jelena udarila na nju, pa zažalila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Tom prilikom im se i zahvalila:

– HEROINA.
Danas slavim 27 godina karijere. Šta smo sve zajedno preživeli doživeli dragi moji… Uspeli smo, zar ne? A ono najbolje tek sledi! Mnogo sam srećna što ćete uskoro čuti moj novi album i sve ono što smo vam spremili… Zaslužili ste jer ste sve ove godine uz mene, a ja to znam da cenim – bila je emotivna Jelena koja se potom osvrnula na svoje početke, kada je put do zvezda bio izuzetno trnovit.

– 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem – napisala je Jelena na ”Instagramu” i otkrila da je oduvek znala da će uspeh kad – tad doći.- Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja. Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na “vrhu sveta” sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe: „Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija”. Ne znam obično, ne znam mirno. Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek svoja. Hvala za prvih 27 godina puta – zaključila je pevačica.

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen