Jelena Karleuša razvod svet portal svet
Svet

May 27, 2024 18:15

By

Želim što pre da odvojim decu od loše priče vezane za Duška: Karleušina prepiska s Tošićevim advokatom dospela u javnost

Jelena Karleuša razvod želi zbog dece i to što pre

Jelena Karleuša i Duško Tošić pre skoro dve godine obelodanili su da se razvode, međutim, do razvoda još uvek nije došlo. Iako, kako oboje kažu, na svoju ljubavnu priču žele što pre da stave tačku očigledno je da ne uspevaju da to reše sporazumno. Jelena Karleuša razvod naročito priželjkuje zbog priča u kojima Duška povezuju s drugim ženama.

Jelena Karleuša razvod svet portal svet

Instagram

Jelena Karleuša razvod želi više nego ikad

Jelena je u subotu saznala da je njen još uvek zakoniti muž muvao čak i Severinu, što je prouzrokovalo javni sukob između Karleuše i Tošića.

I dok se Tošić pravdao da se hrvatskoj pevačici obratio zbog želje da peva na njegovoj tek kupljenoj jahti, Jelena nije poverovala u ovu priču istakavši da samo čeka da se njihov razvod okonča.

Jelena Karleuša razvod svet portal svet

ATA images

Odmah potom bivši fudbaler se ponovo oglasio uz reči:

– Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazmno – aludirajući na to da Jelena ne želi sporazumni razvod.

Ove Duškove reči su očigledno toliko naljutile Jelenu da je rešila da obelodani prepisku s Duškovim advokatom

Pročitajte Mediji će o nama pisati dve godine kad ja progovorim – Tošić puca zbog Karleuše i razvoda, Jeleni dosta bruke 

– Dobar dan! Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da “radi” kako kaže, “radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima.

Jelena Karleuša razvod svet portal svet

Privatna arhiva/Story

– Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom – napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

– Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od… – deo je Jelenine poruke, ali se ostatak ne vidi.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ,PRIVATNA ARHIVA/STORY, ATA IMAGES, INSTAGRAM