Karleušina posveta bivšem mužu
Svet

July 13, 2022 13:00

By

Dugo je ćutala a sada je pukla: Duško ne veruje svojim očima, Jelena u teškom rastrojstvu zbog razvoda (video)

Jelena Karleuša s ćerkama uživa na letovanju u Turskoj

Jelena Karleuša otputovala je na odmor u Tursku, a na mrežama se pojavio snimak koji je sve iznenadio. Naime, Jelena ovih dana uživa s ćerkama Atinom i Nikom u putovanjima a sada se nalazi u u prelepom grčkom restoranu u Turskoj. Pored izobilja hrane, pop diva isporbala je i jednu od najpoznatjih grčkih tradicija – razbijanje tanjira.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša s ćerkama uživa na letovanju – Lomila tanjire i razbijala sve pred sobom

Diva Jelena Karleuša, koja se našla u centru pažnje domaćih medija kada je otkrila da se razvodi od Duška Tošića, otputovala je na letnji odmor zajedno s ćerkama Nikom i Atinom. Iako joj je ovaj period sigurno pretežak, Jelena se trudi da se maksimalno posveti deci i uživa. Jelena je ovom prilikom posetila jedan grčki restoran i u ležernom izdanju – beloj dugoj haljini i japankama, bez šminke, odlučila je da ispoštuje njihovu tradiciju te da razbije nekoliko tanjira.

Pročitajte: Svi misle da Karleuša pati za Duškom, a evo dokaza šta je zaista istina (video)

U ovome su je bodrile Atina i Nika koje su i snimile ovaj trenutak a kasnije su nastavile da uživaju u hrani i prelepom morskom vazduhu.

Pročitajte: Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost – Jelena je bila zarobljena u braku sa Duškom

Dok je Karleuša lomila tanjire oko nje su se okupili ljudi koji su gledali kako pevačica to radi i sve snimali, a ona je klipove podelila na svom nalogu koje su njeni pratioci odmah pozitivno iskomentarisali. Iako se Duško i Jelena ne prate na društvenim mrežama, sigurni smo da će fudbaler videti ovaj snimak, a da li će reagovati i kako, ostaje da vidimo.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images