Sukobile se Ana Nikolić i Karleuša
Svet

23 Avgusta, 2022 14:00

Duško nikad nije bio dovoljno dobar: Karleuša se celog života stidela njegove rodbine

Jelena Karleuša u poseti rodnom gradu Duškove rodbine

Reprezentativac Srbije, fudbaler turskog Bešiktaša a sada i uspešni fudbalski menadžer, po majčinoj liniji rodom je iz Donjeg Stopanja, a njegova braća i sestre iz ovog sela česti su i radi gosti u njegovom domu.

Pročitajte: Teža i stresnija je situacija u kući – Atina i Nika nakon odluke roditelja prvi put u javnosti (foto)

Duško Tošić i Mustafa Sandal

Ata images

– Najviše je u kontaktu sa bratom od tetke a on zajedno sa Karleušom često prati Duškove utakmice u Istanbulu. U Beogradu smo dragi gosti i često izlazimo po klubovima. Oni su baš kul i opušteni, uopšte se ne ponašaju kao zvezde – rekla je svojevremeno sestra Duška Tošića iz ovog sela.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

Foto: Ata Images

Jelena Karleuša u poseti rodnom gradu Duškove rodbine – Uspešni fudbalski menadžer vodi poreklo iz sela Donjeg Stopanja nadomak Leskovca

Jelena Karleuša, inače ne voli da priča o svojoj intimi, privatnom životu i detaljima koji se tiču njenog braka, pa tako ni o Duškovoj rodbini nije često govorila. Ipak, oduvek je bila rado dočekan gost u njihovom domu a sa suprugovim bratom često je bodrila Duška sa tribina.

Pročitajte: Duško Tošić u društvu turske lepotice – Ona je Jelenina kopija a upoznao ih je bivši muž jedne pevačice (foto)

Foto: FB Screenshot

Jelena Karleuša u poseti rodnom gradu Duškove rodbine – Jelena Karleuša otvorila Roštiljijadu

Tako je sinoć, posle dušeg vremena najpopularnija diva stigla u njihov rodni kraj. Spektakularnim nastupom na punom trgu u Leskovcu, otvorila je 32. „Roštiljijadu“, a ovo joj je ujedno i prvi koncert pred ovom publikom. Iako se dosta polemisalo da li Jelena treba da nastupi na ovakvoj manifestaciji budući da je vegetarijanac, pevačica je izjavila da neće pevati mesu, već ljudima, te da su takvi navodi besmisleni i da je poenta njenog nastupa promocija Leskovca.

Pročitajte: Tošić na drugoj strani kreveta – U jeku priča o razvodu isplivala intimna fotografija Jelene i Duška (foto)

Foto: Ata Images

– Ja ne zarađujem ništa, sve što je ovaj grad dao, opet je uloženo u ovaj grad, u scenu, u binu, tehniku… Ovo je naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobro. Koliko sam shvatila, stotine hiljada turista će doći zbog ove manifestacije i neka svako od njih ostavi jedan evro, Leskovac i okolina su profitirali – rekla je Karleuša kako prenosi „N1“.

Pročitajte: Fotografija ne laže – Duško Tošić u zagrljaju atraktivne brinete, ona zauzima posebno mesto u njegovom srcu (foto) 

Foto: Ata Images

Iako su Jelena i Duško u fazi razvoda, diva je ovim potezom stavila tačku na govorkanja da Tošić i njegova rodbina za nju „nikad nisu bili dovoljno dobri“. Pojavila se uzdignute glave u njihovom rodnom gradu i time dokazala da poštuje poreklo svakog čoveka… Ovim gestom Jelena je ponovo pokazala koliko ima veliko srce, a da li je iskoristila priliku da se javi pomenutoj rodbini, još uvek nije poznato…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images