Rođaci Novaka Đokovića
Scandal

October 25, 2020 19:00

By

Jelena našla ZAMOTULJAK u Novakovom JASTUKU? Nešto mu je PODMETNUTO u hotelu u Parizu!

Kako SCANDAL! saznaje, Jelena Đoković je, navodno, pred samo finale Rolan Garosa u Parizu pronašla u Novakovoj jastučnici zamotuljak sumnjivog porekla!

Veruje se da je Đoković izgubio Rolan Garos jer ga je neko omađijao!

Naime, prema rečima jedne sobarice iz hotela u kom su Đokovići odseli tokom turnira, žena inače potiče sa naših prostora, na dan i posle finala po hotelu se samo o tome pričalo, ali ona nije sigurna da li je to zaista tako. U svakom slučaju, njenu priču prenosimo vam u celosti!

– Ja ne radim na spratu gde je bio Novakov i Jelenin lux apartman, ali poznajem svo osoblje, to su mi kolege i prosto sam čula šta se priča – započinje sobarica i nastavlja:

– Tog jutra, kad je Nole igrao finale, Jelena je ustala i navodno je iz njegove jastučnice ispao neki čudni zamotuljak, kako su posle pričale moje kolege, to je ličilo na nešto poput onih stvari koje se koriste za vradžbine i crnu magiju. Ali molim vas, ne držite me za reč, ja vama pričam kao što su meni, nisam videla svojim očima – objašnjava sobarica i dodaje:

– Takođe su mi rekli da se Jelena, navodno, strašno uznemirila kad je to videla. Opet kažem, ja ne mogu da tvrdim, ali ne verujem da bi neko od mojih kolega to izmislio – objašnjava sobarica i dodaje:

– Strašno šta se sve dešava u današnje vreme! Ne verujem da Jelena veruje u te vradžbine, ali svakako nije prijatno da tako nešto nađete, tako da mi je jasno što se tresla kao prut, kako su mi opisale koleginice! Taj zamotuljak je ispao u sobi, a žena samo što se probudila. Ne znam, ali da tu nisu čista posla, nisu – završava sobarica.

A da zaista postoji osnovana sumnja da se i u Parizu desio napad na Novaka dokazuju svi prethodni napadi! Podsećanja radi, Novaku je o glavi radila i albanska mafija, na prethodnom turniru u Njujorku je diskvalifikovan, a mnogi teniski stručnjaci su apropo te diskvalifikacije rekli da su sudije prenaglile sa kaznom. Pre toga, kada je Nole imao koronu tokom Adria Toura koji je organizovao, ceo svet se digao protiv njega da je bio nemaran tokom pandemije.

O napadima i prozivkama dok je radio sa Pepe Imazom da i ne govorimo, kao i o prozivkama koje je sebi natovario na vrat zbog turističke posete Bosanskim piramidama. Srećom, Novak je veliki vernik i uzda se u Boga, o čemu je njegova majka Dijana govorila u svojim intervjuima kada je naglasila da se Nole ne odvaja od krstića koji ima sa Hilandara, te ne postoji šansa da njega takve stvari uplaše. Jelena takođe nije sklona praznoverju, te je verovatno, sve i da ga je našla, brzo zaboravila na zamotuljak, ali sigurno joj nije bilo prijatno jer je i sama svesna koliko su strane službe Novaku radile o glavi sve ove godine od kada se profesionalno bavi tenisom.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ