svet

March 19, 2016 11:15

By

Jelena pre Gastoza bila sa Vladimirom: Što ne kažeš da si dolazio u moj krevet?!

jelena kr_1000x0
Pre nego što je ušla u vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, Jelena Krunić je mnogo vremena provodila s Vladimirom Tomovićem, koji joj je pred ostalim učesnicima „Parova“galsno rekao da bi sa njm imao seks.

Već prve večeri su se ljubili ispod jorgana, poklanjao joj je pažnju, a kad se distancirao od Jelene Krunić, ona je oplela po njemu:

“Mnogo ti je loša taktika. Upućuješ svima komplimente, a imaš sesk sa Slađom. Što ne priznaš da si zaljubljen u Zoricu? Atini si nosio doručak u krevet, udvarao si se  i Ružici. Misliš da je rešenje i dobra taktika da se udvaraš svim ženama? To se jako loše kotira napolju.”

Slađana Petrušić je rekla da žene same prilaze Tomoviću i nude mu se, na šta je Jelena Krunić rekla:

“Sela sam mu na ku…c! Nije se bunio!”

Vladimir Tomović je počeo da se svađa sa Jelenom Krunić:

“Koliko kreveta treba da obiđeš noćas?”

“Što ne kažeš da si dolazio u moj krevet, ljubio si me u ruku, ne možeš da odoliš mom šarmu!”, rekla je ona.

“Jesi li prišla i rekla mi da ti se dopadam?”, pitao je Tomović.

“Nikad to nisam rekla!”, vikala je Jelena Krunić.

Jedno drugo su međusobno optuživali da lažu, ali su oboje priznali da su se ljubili ispod jorgana i da su se tokom dana dopisivali, pisali su jedno drugom šta bi radili tokom seksa jedno drugom.

Vladimir Tomović je glasno rekao:

“Procenio sam lepo. Jelena Krunić je loša za moju reputaciju napolju io ja sam je odbio. Moja porodica je konzervativna. I Jelena Krunić je samo pokazala svoju žensku sujetu.Ostajem pri tome da mi je Slađa najveći prijatelj u vili. Jelena Krunić se iz tog razloga priklonila Gastozu.”

AUTOR: svet.rs

FOTO: printscreen